Hava Durumu

Adana Sıfır Bir dizisi oyuncularına gözaltı!

İnternet üzerinden yayın yapan Adana Sıfır Bir'in 3 oyuncusu, uyuşturucu kullanımını içeren sahnede rol aldığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirdiği iddia edilen oyuncular serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2019 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2019 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Adana Sıfır Bir dizisi oyuncularına gözaltı!

İnternette en çok izlenen diziler arasında olan Adana Sıfır Bir dizisinin oyuncuları, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirdiği iddiasıyla gözaltına alındı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Alınan bilgiye göre, kentte çekimleri yapılan ve internette yayınlanan ve fenomen haline gelen dizide uyuşturucu kullanımıyla ilgili sahnenin suç unsuru oluşturduğu gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINA ÖZENDİRME

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirme veya bu nitelikte yayın yapma" suçlamasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, ilgili sahnede rol alan oyuncular B.A. (19), F.S.K. (22) ve C.Y.T'yi (24) gözaltına aldı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİLER

Emniyet Müdürlüğüne götürülen oyuncular, suçlamaları kabul etmedi. Zanlılar, ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.