Hava Durumu

Adaylar belli oluyor

Başkan İbrahim Yazıcı'nın vefatı ile birlikte 7 Haziran'da olağanüstü kongreye giden Bursaspor Kulübü'nde başkan adayları ortaya çıkmaya başladı. Mesut Mestan adaylığını koyan ilk isim olurken, Erkan Körüstan "Ben de varım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2013 08:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2013 08:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Adaylar belli oluyor

Bursaspor'un 7 Haziran Cuma günü yapılacak olağanüstü kongresi öncesinde, kulüp başkanlığı için adaylar tek tek çıkmaya başladı. Başkan İbrahim Yazıcı'nın vefatı sebebiyle kongreye giden Yeşil Beyazlı kulüpte ilk başkan adayı Mesut Mestan oldu. Sabah saatlerinde yaptığı basın toplantısında, "Başkanlık için gerekli bilgi ve birikime sahibim" diyen Mestan, koltuga talip olduğunu ifade etti.

BAŞARILAR EKLEMEK İÇİN…

Mestan'ın bu açıklamasından 2 saat sonra ise Erkan Körüstan "Ben de varım" dedi. Bursaspor Kulübü'nün eski başkanlarından olan Körüstan, yaptığı yazılı açıklamada, "Bursa'ya önemli değerler kazandıran İbrahim Yazıcı'nın vefatıyla hasıl olan olağanüstü durum karşısında yarıda kalan hizmetlerime daha da önemli başarılar eklemek ve Bursa'nın birlik beraberliğe ihtiyacı olduğuna inandığımdan dolayı başkanlığa adaylığımı koyduğumu açıklarım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.