Hava Durumu

Adil Öksüz'ün yeğeni gözaltına alındı

Hatay merkezli 11 ilde eş zamanlı düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda gözaltına alınanlar arasında firari Adil Öksüz'ün yeğeni eski profesör Hüseyin Öksüz'ün de bulunduğu bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2017 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2017 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Adil Öksüz'ün yeğeni  gözaltına alındı

Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY operasyonunda, örgütün haberleşme programı ByLock kullandıkları ve örgütle bağlantısı bulundukları iddiasıyla 8 Mart'ta Hatay, İstanbul, Ankara, Gaziantep, Manisa, Adana, Kahramanmaraş, Antalya, Isparta, Batman ve Konya'da belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapıtı. Operasyonda 104 şüpheli gözaltına alınırken bu kişilerin arasında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'nde görevli çok sayıda profesör, doçent ve yardımcı doçent olduğu bildirildi.

Hatay Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan şüpheliler arasında FETÖ'nün firari Hava Kuvvetleri imamı olduğu ileri sürülen Adil Öksüz'ün yeğeni Hüseyin Öksüz'ün de yer aldığı ortaya çıktı. Operasyon kapsamında Adana'da yakalandığı belirtilen Hüseyin Öksüz'ün bir üniversite profesör olduğu ve meslekten ihraç edildiği bildirildi. Şüphelilerin sorgusu hale devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.