Hava Durumu

Adım adım şampiyonluğa

Büyükşehir Belediyespor Kadın Masa Tenisi Takımı namağlup unvanını İzmir'de de sürdürürken, kulübün Masa Tenisi Şube Sorumlusu Fehim Ferik, "Bu yıl üç kulvarda da kupa kazanmak istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Adım adım şampiyonluğa

Türkiye Süper Ligi Kadınlar play-off grubunun lideri Bursa Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Takımı, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Melek Hu, Aleksandra Privalova, Simay Kulakçeken'li kadrosuyla ve antrenör Mehmet Aslan önderliğindeki Yeşil Beyazlılar, İzmir'de yapılan 6. etap maçlarında sırasıyla Fenerbahçe'yi 4-0, Kocasinan Belediyespor'u 4-0 ve en yakın takipçisi TİGEM Spor'u 4-1 mağlup etmeyi başardı.

3 KUPADA DA İDDİALI

Bu sonuçların ardından Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, 7. ve son etap öncesi yenilgisiz liderliğini sürdürdü. Alınan sonuçlardan çok memnun olduklarını belirten kulübün Masa Tenisi Şube Sorumlusu Fehim Ferik, "Sadece Süper Lig'de değil Türkiye Kupası ve ETTU Kupası'nda da iddialıyız. Bu yıl üç kulvarı da kupayla tamamlamak istiyoruz. Takımımız buna inanıyor, Bursa'ya şampiyonluklar yaşatacağız" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.