Hava Durumu

Adıyaman'da feci kaza: 3 ölü

Adıyaman-Gölbaşı karayolunda, Çakal Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı; 3 çocuk hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2013 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2013 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Adıyaman'da feci kaza: 3 ölü

Edinilen bilgiye göre, Gölbaşı istikametinden Adıyaman istikametine ilerleyen Ahmet Düdük yönetimindeki 27 E 8391 plakalı binek türü araç, köprünün girişinde tekeri patlayınca, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprünün bariyerlerine çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç içerisindeki 3 kişi, köprüden yaklaşık 20 metre aşağıya düştü.

Kazayı diğer sürücülerin görmesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri çağrıldı. Sevk edilen ambulanslar, yaralılardan 3’ünü köprünün altından çıkartırken, bu yaralılardan birisi olay yerinde hayatını kaybetti.

Ambulanslar, feci kazada yaralanan kişileri Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Kazaya karışan araç hurdaya dönerken, karayolu ise uzun bir süre trafiğe kapatıldı.

Kazada, Aybüke Düdük (6) olay yerinde hayatını kaybederken, 4 yaşındaki Rıza Düdük ve Halil İbrahim Düdük (6) hastanede hayatını kaybetti.

Sürücü Ahmet Düdük ve eşi Cennet Düdük, sürücünün babası Rıza Düdük ve eşi Niyal Düdük, Nurcan Düdük ile 2 yaşındaki Muhammet Efe Düdük ile yaşı öğrenilemeyen Elvan Nur Düdük ise yaralandı.
Kaza yerindeki görgü tanıkları, kazaya köprünün girişindeki ayrığın neden olduğunu ve sürücünün bundan dolayı direksiyon hakimiyetini kaybettiğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.