Hava Durumu

Adli Tıp önünde kahreden bekleyiş!

Atatürk Havalimanı'nda dün gece meydana gelen hain terör saldırısının ardından, yakınlarından haber alamayanların Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu önündeki bekleyişi sürüyor. Şu ana kadar 18 cenaze ailelerine teslim edilirken, yaklaşık yarım saatte bir hayatını kaybedenlerin isimlerinin okunduğu ve kurbanların yakınlarının kimlik tesbiti için Adli Tıp'a alındığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 10:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Adli Tıp önünde kahreden bekleyiş!
Atatürk Havalimanı'nda yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin cenazeleri ailelerine teslim ediliyor. Adli Tıp Kurumu'nda işlemleri tamamlanan 18 cenaze ailelerine teslim edildi.

Atatürk Havalimanı'nda dün yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybeden 36 kişinin ve 3 teröristin cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirildi.

Gece boyu Adli Tıp Kurumu'nda yapılan kimlik tespiti ve otopsi çalışmalarının ardından 18 cenaze ailelerine teslim edildi. Diğer cenazelerin kimlik tespit çalışmaları sürüyor. Yaklaşık yarım saatte bir hayatını kaybedenlerin isimlerinin okunduğu ve kurbanların yakınlarının kimlik tesbiti için Adli Tıp'a alındığı öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.