Hava Durumu

Adnan Hoca Cemaati'nden açıklama: Bize operasyon geliyor

Adnan Oktar'ın fahri başkanı olduğu Teknik ve Bilim Araştırma Vakfı Başkanı ve Milli Değerleri Koruma Vakfı Başkanı Tarkan Yavaş, dikkat çeken bir açıklamada bulundu: Hazırlıklar var, bize operasyon geliyor!

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2018 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2018 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Adnan Hoca Cemaati'nden açıklama: Bize operasyon geliyor

"Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar, son olarak hakkında verilen 6 ay süreyle "uzaklaştırma" kararıyla gündeme gelmişti.

Avusturya'da yaşayan babanın, uzun süredir haber alamadığını belirttiği biri 17 yaşında olan 2 kızını Adnan Oktar'ın programında gördüğü ve Türkiye'ye gelerek kızlarının zorla bir yerde tutulduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulunması üzerine soruşturma başlatılmıştı.

Bu gelişmenin ardından Adnan Oktar'ın fahri başkanı olduğu Teknik ve Bilim Araştırma Vakfı Başkanı ve Milli Değerleri Koruma Vakfı Başkanı Tarkan Yavaş, dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Yazılı açıklamada, "Vakfımızın Fahri Başkanı Sayın Adnan Oktar, devletimizin üniter yapısını korumaya yönelik çalışmalarıyla PKK, FETÖ, IŞİD terör örgütleri ile İngiliz Derin Devleti gibi şer odakları gibi yapılanmalara karşı yürüttüğü kararlı mücadelesi ile tanınmaktadır" denildi.

"Sayın Adnan Oktar'ın devletimizin ülkesiyle ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü güçlendirmeye yönelik çalışmalarından rahatsız olan derin odaklar bu çalışmalara fikirle karşılık verememekte, bunun yerine yıllardır çeşitli komplolar düzenlemektedirler" ifadelerini yer aldığı açıklamada şöyle denildi:

Bunun sonucu olarak Sayın Adnan Oktar on yıllardan bu yana iftira kampanyalarına ve hukuk dışı saldırılara maruz kalmaktadır. Komplocular, bunu yaparken gerçek amaçlarını gizlemekte ve çeşitli bahaneler arkasına sığınmaktadırlar. Hukuki gerekçeler üretmek amacıyla, suni suçlar uydurmakta, yalancı tanıklar, sahte ihbarlar gibi yöntemlere başvurmaktadırlar.

Son günlerde benzeri bir hukuksuz girişimin işaretleri ortaya çıkmıştır. Sayın Adnan Oktar'ın da konuk olarak katıldığı A9 TV'deki bir sohbet programına, ailesinin izni, bilgisi ve resmi muvafakati dahilinde yine program konuğu olarak katılan bir bayanın güya zorla alıkonduğu, sözde baskı altında tutulduğu şeklinde kara propaganda mahiyetinde düzmece yayınlar yapılmış, bunun da ötesine geçilerek aynı düzmece yalanlarla yargı makamları yanıltılmıştır.

Bu süreçte, Fahri Başkanımız Sayın Adnan Oktar, gerçekte uzaktan yakından ilgisinin bulunmadığı bir konunun tarafı gibi gösterilmek istenmiştir. Tüm bu usulsüz işlemler de belli bir medya grubunun kamuoyunu ajite etmeyi amaçlayan provokatif haberleriyle desteklenmeye çalışılmıştır."

Kendilerine komplo kurulduğu öne sürülen açıklamada şunlar yer aldı:

"Bu süreci örgütleyen odakların, BAV mensuplarına karşı kapsamlı bir komplo hazırlığına giriştiklerine ve önümüzdeki günlerde yeni suç veya suç delilleri uydurularak BAV mensuplarını mağdur etmeye yönelik kötü niyetli hazırlıklar yapılacağına dair, tarafımıza duyumlar ulaşmıştır.

Bu duyumlarımıza göre; emniyet birimlerini uydurma bilgilerle yanıltan söz konusu odaklar, BAV camiası ile bağlantısı olduğunu düşündükleri ev ve ofislere baskın yaptırarak, buralara camiamızı haksız bir biçimde suçlamaya yarayacak sahte suç delilleri yerleştirmeyi planlamaktadır.

BAV camiasının ve Sayın Adnan Oktar'ın polisimize ve askerimize olan sevgisi ve devlete bağlılığa verdiği önem tüm Türk Milleti'nin malumudur. BAV Fahri Başkanı Sayın Adnan Oktar'ın tüm eserleri, BAV'ın tüm çalışmaları, bu sevgi ve desteğin örnekleriyle doludur."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.