Hava Durumu

Adnan Oktar davasında tahliye edilen ilk isim konuştu!

Adnan Oktar örgütüne yönelik başlatılan soruşturmada itirafçı olarak ilk tahliye edilen Ayça Pars, "Aile zarar verirler diye örgütten ayrılamadım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2018 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2018 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Adnan Oktar davasında tahliye edilen ilk isim konuştu!

Adnan Oktar operasyonunun ardından başlatılan soruşturma kapsamında ifadeler alınmaya devam ediliyor. Örgüte düzenlenen operasyonla tutuklanan Ayça Pars, polise 8 günde 120 sayfalık ifade vererek tahliye edildi. Cezaevinden çıktıktan sonra konuşan Pars, ailsine zarar vereceklerinden korktuğu için örgütten ayrılmadığını söyledi.

"AİLEME ZARAR VERİRLER DİYE ÖRGÜTTEN AYRILAMADIM"

Tahliye edildikten sonra Habertürk'e konuşan Ayça Pars, "29 yıldır Adnan Oktar grubunda yer aldım. İlk başta gerçekleri görmemiştim. Sonradan gerçekleri görmeye başladım. Sapkınlıklar, Müslümanlık adı altında sahtekarlıkların farkına vardım. Daha önce ayrılmak istiyordum. Ama aileme zarar verirler diye ayrılmadım" dedi.

"8 GÜNDE POLİSE ÇOK ŞEY ANLATTIM"

Oktar grubunda önemli görevler aldığını ifade eden Pars, 'Şimdi daha rahat ve güvenli ayrılabildim örgütten. Bildiklerimi polise anlattım. 8 gün emniyette polise ifade verdim. Çok şey anlattım. Soruşturmanın gizliliği var. Şu an için çok şey konuşamam' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.