Hava Durumu

Adnan Oktar'ı tanımam diyen ünlü sunucu, Oktar'ın kanalına çıkmış

"Adnan Oktar'ı hayatımda bir kere görmedim" diyen Ece Erken'in suç örgütünün medya organı A9 TV'ye ropörtaj verdiği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2018 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2018 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Adnan Oktar'ı tanımam diyen ünlü sunucu, Oktar'ın kanalına çıkmış

Ünlü sunucu Ece Erken Adnan Oktar ile aynı ortamda bile bulunmadığını söylemişti. Ancak Erken'in A9 TV'de verdiği röportajda Oktar ve yanındakiler adına olumlu şeyler söylediği röportajı ortaya çıktı.

Ünlü sunucunun verdiği röportajda Adnan Oktar ve suç örgütü hakkında olumlu şeyler söylediği ortaya çıktı. Erken'in verdiği röportajdaOktar'ın kanalı için "Tabi ki takipteyiz, çok keyifli programlar var" demişti.

HABERLERE JET HIZIYLA AÇIKLAMA YAPTI

Ece Erken ise bu haberleri jet hızıyla yalanlayıp sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Adnan Oktar'ı hayatında bir kere bile görmediğini söyleyen Ece Erken'in 5 yıl önce Oktar'ın kanalı A9 TV'ye verdiği ropörtajın çıkması üzerine şunları söyledi;

"Adnan Oktar'ı hayatımda bir kere görmedim, aynı ortamda bulunmadım, çevresinden tek kişiyi bile tanımam. Çalıştığım kanalın müdürü rica etti, Ropörtaj yapacaklar seninle güzel şeyler söyle, destek çık diye. Söyleneni söyledim Bundan 5 yıl önce tvlere çıkıp röportaj veren biriydi maalesef. Kimse gerçek yüzünü bilmiyordu, kanal müdürleri bile" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.