Hava Durumu

Adnan Örnek: Değerlerinin farkına varsınlar

Bursaspor'un genç teknik adamı, "Beşiktaş maçında iyi bir mücadele ortaya koyduk. Bu performans Antalya maçında da devam etmeli, Beşiktaş maçına özgü bir şey olmamalı" diyerek oyuncularına "Değerlerinin farkına varsınlar" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Adnan Örnek: Değerlerinin farkına varsınlar

Barış YALIM'ın haberi

Bursaspor Teknik Direktörü Adnan Örnek, Antalyaspor maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı. Öncelikle Beşiktaş maçına değinen Örnek, "Muhteşem bir atmosfer vardı. Sahada mücadele eden oyuncularımız haftalar sonra inanılmaz bir tablo sergiledi. Bu gösterdikleri mücadeleden dolayı çok memnunuz. Bu mücadelenin Antalyaspor maçıyla devam etmesini istiyoruz. Beşiktaş maçına özgü bir şey olmasın" dedi. Antalyaspor'un saygıyı hak eden bir ekip olduğunu belirten Adnan Örnek, "Biz de elimizden geleni sahada göstereceğimize yürekten inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

PSİKOLOJİK AÇIDAN

Örnek, futbolcuları ile ilgili ise, şunları söyledi:

"Bursaspor taraftarının onlardan beklentileri sahada mücadele etmeleri. Bu kadar puanı bu oyuncular topladı. Bence biraz silkelendiler. Silkelenmeleri de lazım. Kaliteli bir kadro. Psikolojik açıdan sıkıntı yaşamış bir kadro ama değerlerinin farkına varsınlar. Ben buna inanıyorum.

Takımda sakatlığı bulunan oyunculara ilişkin de bilgiler aktaran genç teknik adam, "Batalla antrenmanlara çıkıyor ama tam olarak iyileşmedi. Batalla ile birlikte Bilal, Aziz, Emre ve John için net bir şey ortaya koyamıyoruz. Yarın (bugün) belli olacak" diye konuştu.

Sercan benim oğlum gibidir

Sercan Yıldırım ile Beşiktaş maçının ardından soyunma odasında tartışma yaşadıklarına ilişkin çıkan haberlere de açıklık getiren deneyimli çalıştırıcı, şunları söyledi:

"Bursaspor'daki herkes Bursasporluluk bilincini ve Bursaspor'un tarihini bilmek zorunda. Sahada bir savaş varsa oyuna sonradan giren her oyuncunun buna katkı sağlaması lazım. Mücadele etmeyen herkes için aynı tepkiyi verebilirim. Sercan da benim oğlum gibidir. Çok daha iyi yerlerde de olması gerekirdi. Çalışsın ve iyi seviyeye gelsin ve bizi de mahcup etmesin. Ben burada olduğum sürece beraber çalıştığım herkesin Bursasporluluk ruhuyla çalışmasını istiyorum. Benden sonra o kötü alışkanlıklarına geri dönebilirler. Ben olduğum sürece yapamazlar."

Bunu yapmak cesaret işi

Sinan Bakış'la ilgili yöneltilen bir soruya Adnan Örnek, şu cevabı verdi:

"Bu kadar sakatlığa rağmen Beşiktaş maçında 3 forvetle oynadım. Beşiktaş gibi bir takıma karşı bunu yapmak cesaret işi. Beşiktaş maçına savunma yapayım, Beşiktaş bize gol atmasın diye düşünmedim. Beşiktaş'a nasıl gol atabiliriz diye düşündüm. Oyuncularımın performansından memnunum. Sinan da buna dahil. Uzun zamandır oynamıyordu. Bize göre yaptıkları işler önemli. Sinan'dan verim aldık. Görevini başarıyla yaptı."

Furkan sürprizi olabilir

Kadrolarında yer alan genç isimlere de şans vereceğini aktaran Örnek, "Kadromuzda Mert, Furkan, Rüştü gibi genç oyuncular var. Furkan bu hafta kadrodaydı. Furkan'ı da ben sahada görmek istiyorum. O da bir sürpriz olabilir. Mert'in hafif bir sakatlığı vardı. O geçince onu da görebilirsiniz. Zaten 1 yıl içinde Bursaspor'da bayağı genç oyuncu vardı. Ben zaten genç oyuncuları oynatıyorum ve bundan sonra da oynatmaya devam edeceğim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.