Hava Durumu

Adriana Lima'nın bu paylaşımı Türk takipçilerinden tam not aldı!

Metin Hara ile ayrıldıktan sonra depresyona girdiği konuşulan Adriana Lima, Mevlana'nın sözlerini paylaştı. Lima bu paylaşımıyla Türk kullanıcılardan tam not aldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2019 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2019 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Adriana Lima'nın bu paylaşımı Türk takipçilerinden tam not aldı!

Türk yazar Metin Hara aşkı ile uzun süre konuşulan ve ayrıldıktan sonra depresyona girdiği konuşulan Adriana Lima'dan dikkat çeken bir paylaşım daha geldi. Ünlü model, Mevlana'nın sözlerini paylaştı.

ARAPÇA KOLYE İLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKMİŞTİ

Victoria Secret'ın ünlü modellerinden olan Adriana Lima, son 2,5 yıldır Türk yazar Metin Hara ile yaşadığı ilişki nedeniyle gündemden düşmedi. Geçtiğimiz aylarda boynundaki Arapça yazılı kolyeyle dikkatleri üzerine çeken güzel yıldız, şimdi de Mevlana Celaleddin Rumi'nin sözüyle mesaj verdi. Metin Hara ile ayrıldıktan sonra podyumlara veda eden Lima, önceki gün Instagram hesabının hikaye kısmında Mevlana'nın şu sözünü paylaştı:

"Hakk'ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını? RUMI..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.