Hava Durumu

Advocaat: Avrupa'da çok iyi iş çıkardık

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat 1-1 biten Krasnodar maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2017 22:46
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2017 22:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Advocaat: Avrupa'da çok iyi iş çıkardık

İşte Advocaat'ın açıklamalarından satır başları:

"Çok iyi bir başladık karşılaşmaya. Ama öyle oynarken şansın da yanınızda olması gerekiyor. Bir yandan da hakem penaltımızı vermedi. 2 maçın tamamına bakacak olursak Krasnodar daha iyi olan taraftı. Turu geçmeyi hak ettiler. Golü erken yiyince planlarımız bozuldu. 25 dakika kala riskleri aldık ama tabii ki işimiz zordu. Avrupa'da şu ana kadar oynadığımız maçlara bakarsak çok iyi iş çıkardığımızı söyleyebilirim.

HAKEM PENALTIYI VERMEDİ

Bir yandan da hakemin vermediği bir penaltı söz konusu. Skrtel'e yapılan bir penaltı vardı. Verilse, 1-0 öne geçecektik, bambaşka bir hal alacaktı. Planımızı maçtan önce yapmıştık. Ama golü atmak isteyen bizdik, onlar attılar.

Devreye kadar 1-1'e anca getirdik maçı. Bazı oyuncularımız, yapması gereken katkıyı yapmadı bu akşam. Moussa Sow çok net 2 pozisyon kaçırdı. Bu maçlarda böyle pozisyonlar kolay bulunmaz. Bazı oyuncularımız istenileni veremedi. Bu yüzden onların hak ettiğini söyledim. Çok fazla bahane bulabilirsiniz, ama bence gayet açık. Gözlerinizi açın, ben açıyorum gözlerimi. Krasnodar bizden daha iyiydi. Belki hocaları daha iyi, belki oyuncuları daha iyi... Her halükarda bizden iyilerdi."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.