Hava Durumu

Afrin'de 5. gün! Gece yarısı indiler! Yarım kilometre...

Türk ordusuna ait bir helikopterin ilk kez görüntülendiği Afrin harekâtında ön cephedeki özel kuvvetler askerleriyle YPG'li teröristler arasında 500 metre var. Çok sayıda bordo bereli de Afrin'e girmek üzere gece yarısı sınıra ulaştı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2018 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2018 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Afrin'de 5. gün! Gece yarısı indiler! Yarım kilometre...

08.15 : Azez'den açılan cephede yer alan Türk özel kuvvetler askerleriyle YPG'li teröristler arasında 500 metre mesafe var. Çok sayıda Türk özel kuvvetler askerleri Afrin'e girmek üzere Suriye sınırına ulaştı.

08.10 : Dün teröristlerden temizlenen Ömer Uşağı köyünden ilk görüntü geldi.

07.55 : Reyhanlı'ya roketlerin atıldığı Cinderes bölgesinde gece boyunca silah ve top sesleri kesilmedi.

07.50 : ÖSO kuvvetleri tarafından sosyal medyada paylaşılan bir videoda, gece yarısı bir Türk helikopterinin operasyona katıldığı görülüyor.

07.45 : Türkiye, Azez'de çatışma bölgesinden kaçması beklenen siviller için 3 bin kişilik çadır kent inşa ediyor. Birleşmiş Milletler, Pazartesi günü Afrin'den beş bin sivilin ayrıldığını duyurdu.

07.35 : YPG, daha doğuda yer alan Menbic'te güvenlik gerekçesiyle internet kafeleri kapattı.

07.25 : Rusya ve ABD arasındaki Zeytin Dalı kavgası büyüyor. Moskova'nın suçlamalarına yanıt veren ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Heather, "Rusya'nın açıklamaları sadece yardımcı olmamakla kalmıyor, aynı zamanda propaganda. İki NATO müttefikinin arasını açmaya çalışıyor" dedi. Rusya, ABD'nin YPG'lilere silah sevkiyatlarının Ankara'yı operasyona ittiğini belirtmişti.

07.20 : TSK, Zeytin Dalı harekâtının ilk dört gününde 260 YPG'li teröristin öldürüldüğünü duyurdu. YPG'lilerden ele geçirilen silah ve üniformaların fotoğrafları ise sosyal medyada paylaşıldı.

07.00 : Afrin harekâtının beşinci gününde tüm gelişmeleri an be an canlı blogla aktaracağız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.