Hava Durumu

Afrodit yasak aşkının mirası için Erdoğan'a mesaj gönderdi

Kanal D ekranlarına konuk olan Banu Alkan, yasak aşkı iş adamı Gürbüz Hanif'in mirası için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Afrodit yasak aşkının mirası için Erdoğan'a mesaj gönderdi
Türk sinemasının 'Afrodit'i  Banu Alkan  Kanal D'nin Renkli Sayfalar programına konuk oldu. Özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulunan Alkan, canlı yayından  Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mesaj gönderdi.

20 YIL SÜREN YASAK AŞK

Güzelliği dillere destan olan  Banu Alkan'ın 17 yaşında zengin iş adamı Gürbüz Hanif'le başlayan yasak aşkı, 20 yıla yakın sürdü. Bu ilişki, Hanif'e kanser teşhisi konmasından kısa bir süre sonra ölmesiyle sona ermişti.

"EN TAZE YILLARIM ONUNLA GEÇTİ"

Alkan bu 20 yıl boyunca oldukça rahat bir hayat yaşamıştı. Ve canlı yayında "en taze yıllarım onunla geçti" diyerek, hayatının en güzel yıllarını ona adadığını açıkladı. Ancak resmi -imza- olmadığı için, mal varlığından yararlanamadığını söyleyen Alkan; şimdi Hanif'in çocuklarının villalarda yaşadıklarını söyledi.

"MİLYON DOLARLIK KADINDIM"

Kendisinin de bu mirasta hakkı olduğunu söyleyen Alkan, bir imza olsa şimdi "milyon dolarlık kadındım" açıklamasını yaptı. Bu konuda cumhurbaşkanına gideceği söyleyen Alkan, şu ifadelere yer verdi: " Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok ciddi anlamda rica edeceğim. Hakkımı istiyorum. Araya girsin ve benim hakkımı versinler. Ben en güzel yıllarımı, en bebek yıllarımı verdim. Önemli olan imza değil, emektir.Buradan Sayın  Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sesleniyorum. Araya girsin ve benim hakkımı verdirsin. Ben bir sanatçıyım ve böyle bir talebim var."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.