Hava Durumu

Afyon'da 2. dönem

Bursaspor'un Afyon'da gerçekleştirdiği kamp çalışmalarının ikinci etabı dün başladı. 12 gün boyunca hazırlıklarını Afyon'da sürdürecek Yeşil Beyazlılar toplam 4 hazırlık maçı oynayacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2018 08:01
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2018 08:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Afyon'da 2. dönem

SKORU VAR BELİRLEMİŞTİ

Bursaspor'un 2 Temmuz'da başlayan ve 16 Temmuz'a kadar süren Afyon kampında futbolculara verilen iki günlük izin dün sona erdi. Yeşil Beyazlılar saat 18.30'da ikinci etap çalışmaları için Afyon'da yeniden topbaşı yaptı. Bursaspor'un yeni sezon öncesi ikinci etap hazırlıkları 12 gün sürecek ve Yeşil Beyazlılar bu süreçte toplam 4 hazırlık maçı oynayacak. İlk hazırlık maçında Balıkerispor'a VAR kararıyla gelen penaltı golüyle 1-0 yenilen Bursaspor ikinci sınavını yarın Altay karşısında verecek.

YA TAMAM YA DEVAM

Teknik direktör Samet Aybaba hazırlık maçlarında ligde yoluna devam edeceği kadroyu da şekillendirmeye çalışacak. Deneyimli teknik adam ilk etapta kadroya aldığı tüm futbolcuları yeniden Afyon'a çağırırken geniş kadroya yapılacak transferleri de beklemeye başladı. Samet Aybaba yeni sezon öncesi son kez gözlemleyeceği futbolcularına 'Ya tamam ya da devam' diyecek. Deneyimli çalıştırıcı Bursa'dan gelecek transfer haberlerini de kamp dönemi boyunca merakla bekleyecek.

İyi çalışacağız

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba dün akşam başlayan Afyon kampının ikinci etap çalışmaları öncesinde futbolcularıyla toplantı yaptı. İlk etabın geride kaldığını anlatan Aybaba, "Artık taktik antrenmanlara ağırlık vereceğiz. Daha çok çalışacağız. Daha çok zorlayacağız. Hadi gösterin bakalım kendinizi" dedi. Aziz Behich'i karşısında gören Aybaba, esprili bir şekilde, "Biz sağbek beklerken yine solbek geldi. Pardon Barış burada mıydı?" diyerek kampın başından bu yana motivasyonunu üst düzeyde tutmaya çalıştığı futbolcusuna takıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.