Hava Durumu

Afyon'da Slo zirvesi

Forvet arayışındaki Bursaspor'da dün Başkan Ali Ay, 2. Başkan Cem Öztürk ve Teknik Direktör Samet Aybaba Giovanni Sio'nun durumunu ele aldı. Bu transfer için kesenin ağzını açmakta kararlı olan yönetim Jires Kembo artı 2 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2018 08:01
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2018 08:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Afyon'da Slo zirvesi

I HABER Tolga ÖZTAŞ I

AYBABA ÇOK İSTİYOR
Bursaspor Başkanı Ali Ay, ikinci Başkan Cem Öztürk ve Teknik Direktör Samet Aybaba dün Afyon kampında transfer zirvesi gerçekleştirdi. Toplantıda birçok isim gündeme gelirken, alınması düşünülen iki santrfor ve bir de forvet oyuncusu için karar verilmeye çalışıldı. Teknik direktör Samet Aybaba'nın ısrarla istediği Fransa'nın Montpellier takımında forma giyen 29 yaşındaki Giovanni Sio'nun son durumunu ele aldı.

KESENİN AĞZI AÇILACAK
Mbokani'nin sürekli fiyat artırması nedeniyle bu oyuncudan vazgeçen Ali Ay yönetimi Sio için kesenin ağzını açmakta kararlı. Jires Kembo ile takası düşünülen oyuncu hakkında bilgi toplayan ve ayrıca menajeriyle sıkı bir görüşme trafiği geçiren Ali Ay yönetimi Jires Kembo'nun dışında yaklaşık 2 milyon Euro'yu da bu transfer için harcayacak. Montpellier Kulübü'nün hafta içinde Giovanni Sio transferine onay vermesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.