Hava Durumu

Ahlaksızlık yaptılar

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Kamil Grosicki olayındaki detayları, "Menajeri 2 senelik komisyonu peşin istedi. Her şeye tamam dedik ve imzaya geldik. Oyuncu avukatım olmadan imzalamam dedi ve kaçtı gitti" diye anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2018 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2018 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ahlaksızlık yaptılar

HERŞ EYİ KABUL ETTİK

Transferin son gününde Bursaspor'un imzaya getirdiği ancak son anda anlaşmayı bozarak şehri terk eden Kamil Grosicki şok etkisi yaratmıştı. Başkan Ali Ay bu transferde yaşanan gelişmeleri açıkladı. Ay, "Açık ve net söyleyeyim, biraz ahlaksızlık yaptılar. Sözleşme hazır hale geldi. Menajerleri "başkanım komisyonu nasıl ödeyeceksiniz?" dediler. Biz de dedik ki bu senenin komisyonu şimdi, gelecek senenin komisyonu gelecek sene dedik. Başkanım bizim şartlarımızda komisyonu peşin alırız dediler. Nasıl peşin alırsınız? 'Cash on the table' dedi. Yani masa üzerinde hemen nakit. Burası dernek, nasıl vereceğim sana nakit parayı dedim. Biz de öyle saçma şeyler olmaz anca imzalanır, imzalandıktan sonra pazartesi günü banka yoluyla alırsınız paranızı. Diğer parayı da gelecek sene dedim. Yok onu da peşin isteriz dediler. Neyse 1 ay sonra onu da veririm dedim. Hull City'nin bir parası vardı 150 bin avro kiralık. Onu da istediler, onu da veririz dedik" dedi.

ADAMLAR KAÇMIŞLAR

Anlaşma safhasına geldikten sonra Hull City'den evrakların beklendiğini söyleyen Başkan Ali Ay, "Sonra futbolcuya dedik ki gel imzalayalım. 'Avukatım onay vermeden imzalamam' dedi. Bir ara bir karışıklık oldu. Sonra çocuklara gidin otele kontrol edin dedim. Gittiler otel bomboş, adamlar kaçmışlar. Sonra hocamızla görüştüm, hocam eksik olmasın dedi ki 'başkanım hiç önemli değil bizim 6 tane oyuncumuz var kanatta oynayan' dedi. Gece saat 11.00'de yeniden gelmek istedi, hocamız da "bu karakterde bir oyuncuyu bu kulüpten içeriye sokarsam", ki ben de aynı düşüncedeyim, "Bursaspor'u karıştırırız" dedi. Allah selamet versin, bence Bursaspor için hayırlısı oldu diyebilirim" ifadelerini kullandı. n TOLGA ÖZTAŞ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.