Hava Durumu

Ahmet Mümtaz Taylan ve Cengiz Bozkurt küs mü?

Uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara gelen Leyla ile Mecnun, Ahmet Mümtaz Taylan ve Cengiz Bozkurt gerilimi ile gündemde yer alıyor. Pek çok izleyicinin de dikkatini çeken, Ahmet Mümtaz Taylan ve Cengiz Bozkurt'un aynı sahnede yer almaması durumunun yıllar öncesine dayanan bir küslükten kaynaklandığı öne sürüldü. Leyla ile Mecnun'un, Ahmet Mümtaz Taylan ve Cengiz Bozkurt'un aynı sahnede yer almaması koşuluyla yeniden başladığı ifade edildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2021 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2021 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ahmet Mümtaz Taylan ve Cengiz Bozkurt küs mü?

Ahmet Mümtaz Taylan ve Cengiz Bozkurt arasındaki gerilim, TV100 yazarı Birsen Altuntaş tarafından gündeme getirildi. 2011-2013 yılları arasında TRT 1'de 3 sezon yayınlanan Leyla Ile Mecnun dizisi 10 yıl sonra Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen için yeniden çekilmiş, fenomen dizinin yeni bölümleri büyük ilgi görünce de geçen günlerde 2. sezon çekimleri başlamıştı. Ancak tüm eski kadronun yeniden bir araya geldiği dizide bir ayrıntı seyircinin gözünden kaçmadı.

GERİLİM, 9 YIL ÖNCESİNE DAYANIYOR

Dizinin Erdal Bakkal'ı Cengiz Bozkurt ile İskender'i Ahmet Mümtaz Taylan'ın beraber hiç sahnesi yoktu. Bu durumun iki oyuncunun küs olmasından kaynaklandığı ortaya çıktı. Üstelik bu küslük yaklaşık 9 yıl öncesine, yani dizinin TRT'de yayınlandığı günlere kadar dayanıyor.

Set çalışanlarına karşı sürekli kaba tutumlar içinde olduğu ve mobbing yaptığı öne sürülen Ahmet Mümtaz Taylan'la yardımcı yönetmenin kavgasının bardağı taşıran son damla olduğu belirtildi.

Cengiz Bozkurt yaşanan tüm bu olayların ardından Taylan'ın olduğu setlerde çalışmayacağını duyurdu.

2016 YILINDA BU YÜZDEN ÇEKİLEMEDİ

Üstelik Netflix Türkiye'ye ilk giriş yaptığı 2016 yılında, yerli projelerine 'Leyla ile Mecnun' ile başlamak istediği, tüm ekibin bu teklifi kabul etmesine rağmen Cengiz Bozkurt "Hayır" dediği için dizinin çekilemediği öğrenildi.

Bu nedenle dizi, Acun Ilıcalı Exxen için TRT'den haklarını alanına kadar askıda kaldı. Ilıcalı'nın hakları almasının ardından da Cengiz Bozkurt'un başlarda ikna olmadığı ama daha sonra yakın arkadaşları Ali Atay, Serkan Keskin ile Onur Ünlü'yü kıramadığı ve sette Ahmet Mümtaz Taylan'la bir araya gelinmemesi şartıyla dizide rol almayı kabul ettiği ortaya çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.