Hava Durumu

Aile acısına dayanamayan işadamı canına kıydı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, bir yıl içerisinde babasını, annesini ve erkek kardeşini kaybeden 42 yaşındaki işadamı Yasin Çağ girdiği bunalım sonucu villasında tabancayı başına ateşleyerek intihar etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2013 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2013 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aile acısına dayanamayan işadamı canına kıydı

Olay, saat 22.00 sıralarında Yokuşbaşı Mahallesi Akdeniz Caddesi'nde bulunan villada meydana geldi. Turizm ve kasaplık işiyle uğraşan 42 yaşındaki işadamı Yasin Çağ, iddiaya göre girdiği bunalım sonucu ruhsatlı tabancısını başına dayayarak ateş etti. Silah sesini duyan komşuları durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Çağ'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemenin ardından Çağ'ın cesedi Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YALNIZLIĞIM PUSU KURMUŞ NÖBETTE BEKLEMEKTE

Çağ'ın, bir yıl içerisinde trafik kazasında babasını, kalp krizi geçiren annesini ve yine kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren erkek kardeşi nedeniyle bunalımda olduğu ve tedavi gördüğü belirtildi. Olayı duyarak ağabeyinin evine gelen kardeşi Yasemin Çağ gözyaşlarını boğulurken kadını arkadaşları ve komşuları sakinleştirdi. Çağ'ın bir süre önce sosyal paylaşım sitesinde 'Yalnızlığım pusu kurmuş nöbete beklemekte' yazdığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.