Hava Durumu

Ajda Pekkan'ın hastalığı ne ?

Ajda Pekkan ve Ebru Gündeş'in hastalığı aynıymış. Ajda ve Ebru vertigo hastalığına yakalanmış.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2013 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2013 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ajda Pekkan'ın hastalığı ne ?

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, dün gece Günay Restaurant'da konser verdi. Geçen hafta yola çıkmadan rahatsızlanan ve Kıbrıs konserini iptal etmek zorunda kalan sanatçı; sahne öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEDİM

Doktorların vertigo ve denge sinirinde meydana gelen viral enfeksiyon teşhisi koydukları Gündeş, "Meğer bu rahatsızlık herkesin başına geliyormuş. Doktorlar, 'Uçmanıza izin vermiyoruz' dediler. Eğer uçakla Kıbrıs'a gidebilseydim, sahneye çıkar ve oturarak da olsa söylerdim" dedi. Sanatçı; gazetecilerin Ajda Pekkan'ın aynı rahatsızlıktan dolayı konserini yarıda kesip hastaneye kaldırıldığını hatırlatması üzerine şunları söyledi: "Ajda ile iki saat önce konuştuk. Kendisine 'Geçmiş olsun' dedim. O da aynı şeyi yaşamış. Şu anda iyi; onun da konserleri var. İnşallah tamamen iyileşecek ve konserlerine devam edecek. Bu arada benim de uçuş yasağım kalktı. Uçakla gidilecek yerlere de gidip konserlerimi sürdüreceğim."

ABACI'YI DİKKATE ALIRIM

Gündeş; Muazzez Abacı'nın, "Ebru Gündeş ve Sibel Can'a çok kırıldım; müzik yolları doğru değil. Lütfen Türk sanat müziği okusunlar" açıklamasıyla ilgili de şunları söyledi: "Abacı bunu söylüyorsa, bir bildiği vardır. Onun söylediği benim için önemli; dikkate alır ve yerine getiririm. Ama ben konserlerimde zaten Türk müziği söylüyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.