Hava Durumu

AK Bursa'dan büyük destek

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, 6. Büyük Olağan Kongre için bütün teşkilat-larla 18 Ağustos Cumartesi günü Ankara Kapalı Spor Salonu'nda olacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2018 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2018 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Bursa'dan büyük destek

Haber IBurcu SEKMENI

TÜM TEŞKİLATLAR HAZIR

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, başkanlık binasında düzenlenen basın toplantısında AK Parti'nin 6.Büyük Olağan Kongresi için tüm teşkilatların hazır olduklarını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa milletvekillerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile birlikte Türkiye'de yeni bir dönemin başladığını ifade ederek, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurucusu olduğu partisine geri dönmüştür.
6. Olağan Büyük Kongre ile partimiz, içinde bulunduğumuz bu yeni sürece uyum aşamasını tamamlayacaktır. AK Parti, Türkiye'ye hizmet etmeye ahdetmiş bir parti olmanın getirdiği sorumlu-luk bilinciyle bir demokrasi şöleni içerisinde kongresini yapacaktır" dedi.

18 AĞUSTOS'TA ANKARA'DA

16 yıldır girdiği bütün seçimleri kazanan AK Parti'nin ilerlemeyi, yenilenmeyi teminat altına aldığını ifade eden Salman, "Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki bu kutlu davanın neferleri olarak bizler siyaseti bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Bizler siyaseti bir makam ve statü değil, bir görev ve sorumluluk addediyoruz. Bugüne kadar hizmet yarışında bayrağı aldığı noktadan hep daha ileri taşıyan kadrolarımız, bugünden sonra da bu hizmet yarışında hep daha iyisi için çalışmaya devam edecektir. Bizler, 18 Ağustos Cumartesi günü bütün teşkilatlarımızla birlikte Ankara Kapalı Spor Salonu'nda olacağız. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yorulmadan, bir an dahi duraksamadan büyük bir azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.