Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti'nin o ilçe başkanı ve yönetimi istifa etti

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, yaklaşık bir yıl önce gerçekleştirilen kongrede AK Parti Kırkağaç İlçe Başkanlığına seçilen Erdoğan Kılınç ve yönetimi görevlerinden istifa etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2019 23:47
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2019 23:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti'nin o ilçe başkanı ve yönetimi istifa etti

AK Parti Kırkağaç İlçe Başkanlığına seçilen Erdoğan Kılınç ve yönetimi dün AK Parti Manisa İl Başkanlığına giderek istifalarını sundu. Kılınç ve yönetiminin istifaları il yönetimi tarafından kabul edildi. Kılınç, AK Partili üyelere attığı telefon mesajıyla veda etti.

Ayrıca yazılı bir açıklama yayınlayan Kılınç, "Bugün itibariyle yürütmekte olduğum Kırkağaç AK Parti İlçe Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Sevdamız ve davamız olan partime karşı en küçük bir kırgınlığım yoktur. Dün olduğu gibi bundan sonrada Reisimizin emrinde bir nefer olarak çalışmayı inancımın bir gereği olarak görmekteyim. Kırkağaçlı hemşehrilerime görev yaptığımız süre içerisinde şahsıma ve teşkilatımıza gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkürü bir borç biliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Kararımızın ilçemize hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan temenni ederim" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.