Hava Durumu

AK Parti Bursa'da değişim zamanı!

Metal yorgunluğu uyarısının ardından AK Parti Bursa İl Başkanlığı'na Ayhan Salman'ı atayan Erdoğan'ın bu hamlesi, siyasette taşları yerinden oynatacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2017 07:56
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2017 07:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti Bursa'da değişim zamanı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bizzat görevlendirilen AK Parti'nin yeni İl Başkanı Ayhan Salman'ı belki de parti tarihinin en ağır görevi bekliyor. Salman, önce 50 kişilik il yönetimiyle, ardından da kongrelerde ilçe yönetimleriyle büyük değişimi yapacak isim olacak. Salman'ın atanma haberinin ardından AK Parti'de çarşamba akşamı müthiş bir telefon trafiği yaşandı. En çok sorulan sorular, kim olduğu ve kime/kimlere yakın olduğuna dairdi. İki gündür telefonu susmayan İnegöllü Başkan'ın atanması, mesajları da beraberinde getirdi.

Bursa Hakimiyet Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna Ayhan Salman'ın AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilmesinin ardından yaşanan gelişmeleri bugünkü köşesinde kaleme aldı.

İşte Tuna'nın o yazısı:

Görünen o ki;
AK Parti'nin Bursa kanadında gündem uzun bir süre, Ayhan Salman ve atanması olacak.
Dün de ifade ettiğimiz gibi, tam 17 gündür boş duran İl Başkanlığı koltuğuna, oldukça sürpriz bir şekilde Salman'ın atanması, partililerini de şaşırttı.
Keza;
Cemalettin Torun sonrası dönem için, kulislerde adı geçen isimlerden biri olmadığı gibi, tanınırlığının yeterince olmaması da, pek çok kişinin şaşırmasına etkendi.
İnegöllü işadamı Salman'ın, ANAP'ta gençlik kollarında siyaset yaptığını ve son seçimde milletvekilliği için başvuru yaptığını ancak listeye giremediğini dün paylaşmıştık.
Ne var ki;

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.