Hava Durumu

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman'dan açıklamalar

AK Parti il Başkanı Ayhan Salman'ın yeni yönetim kurulu mesaisi sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2017 19:27
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2017 19:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman'dan açıklamalar

AK Parti Bursa Milletvekilleri Muhammed Müfit Aydın, Osman Mesten, AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkan Yardımcısı Ahmet Kılıç, Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ve Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni ile biraraya gelen Salman, çalışmalarını ve hedeflerini konuştu.

Bursa'ya, Türkiye'ye ve partilerine değer katacak kadroların oluşturulması için kollarını sıvadıklarını belirten Salman "Çok şükür ki yönetimimizde yer alarak, çalışmalarımızda aktif rol almak isteyen AK Parti ve Türkiye sevdalılarının çok büyük bir teveccühü var. Şu ana kadar rekor sayılabilecek miktarda başvuru aldık. Bu durum, partimize olan ilginin, birlik ve beraberliğimizin en büyük örneklerinden birini oluşturuyor" dedi.

Bursa'ya, Türkiye'ye ve AK Parti'ye hizmet edecek en doğru isimleri belirlemeye çalıştıklarının altını çizen Başkan Salman, "Şu ana kadar çok değerli dava arkadaşlarımız başvuruda bulundu. Bu süreçte acele etmeden, partimizin istişare kültürüne uyarak, en doğru isimleri belirlemeye çalışıyoruz.

İnşallah bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen her kademeden teşkilat mensuplarımızın da görüşlerini alarak en doğru kararları alacağımıza inanıyorum.

Önümüzdeki günlerde partimize ve ülkemize büyük hedeflerimize giden yolda gereken desteği verecek kadrolar kurulacak ve çalışmalarına başlayacaktır. Sürecin ve oluşacak olan yeni kadroların hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.