Hava Durumu

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları, temiz çevre için harekete geçti

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları, Çevre Şehircilik ve Kültür Bakanlığı'nın 'Çevre İçin Harekete Geç Projesi' kapsamında, geniş kapsamlı temizlik hareketi başlattı. 'AK Gençlik Çevre Hareketi' adıyla Bursa'nın tüm ilçelerinde eş zamanlı temizlik çalışması gerçekleştiren AK Partili gençler, çöplerden arındırılmış bir çevre hedeflediklerini dile getirdiler.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2018 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2018 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları, temiz çevre için harekete geçti

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse, Çevre, Şehircilik ve Kültür Bakanlığı'nın başlattığı projenin, 81 ilde aynı anda başladığını belirterek, kendilerinin de Bursa'da projeyi uygulayarak temiz ve yaşanılabilir bir çevre ve doğa için duyarlılıklarını ortaya koyduklarını söyledi.

TÜM İLÇELERDE EŞ ZAMANLI TEMİZLİK

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de çeşitli etkenler nedeniyle çevre ve doğanın kirlendiğine vurgu yapan Köse, toplumdaki tüm bireylerin gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir çevre ve doğa bırakma sorumluluğu bulunduğunu belirtti. AK Partili gençler olarak bu konuda hem sorumluluklarını yerine getirmek, hem toplumda çevre ve doğaya karşı duyarlılık- farkındalık oluşturmak istediklerini kaydeden Tarık Köse, Bursa'nın 17 ilçesinde aynı anda çalışma yaptıklarını dile getirdi.

EN İYİ TEMİZLİK KİRLETMEMEKTİR

Toplumdaki tüm bireylerin, çevreyi kirletip sonradan temizlemenin bir çözüm olmadığını bilmesi gerektiğini, en iyi temizliğin çevreyi kirletmemek olduğunu söyleyen AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse, projeye ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı:
"Başkanlığımızın projeyi başlatmaktaki amacı daha yaşanılabilir ideal kentlere ulaşmak. Gençlik kolları olarak biz de bu projenin her aşamasında üstümüze düşen görevi yerine getireceğiz. Gelecek kuşaklara karşı sorumluluğumuz olduğunu, tüm bireylere anlatmalıyız. Temiz bir çevre ve doğa idealine ulaşmak insanların elinde. Doğayla ne kadar barışık yaşarsak, dünyamızı o kadar yaşanılacak yer yaparız. Bilmeliyiz ki çevre ve doğayı kirletmek, yaşam kaynaklarını yok etmekle kendi varlığımızı yok etmek aynı anlama gelir. Çevre ve doğaya saygı göstermemizin, kendimize saygı anlamına geldiğini unutmamalıyız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.