Hava Durumu

AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala'dan AS TV ekranında özel açıklamalar

AS TV Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna'nın hazırlayıp sunduğu Platform Özel'in konuğu olan AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, 31 Mart Yerel Seçim gündemini değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2019 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2019 08:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala'dan AS TV ekranında özel açıklamalar

HABER I Ayşegül SEVER

Ala, 31 Mart seçimlerinden istikrar ile çıkıldığı takdirde Türkiye'nin gelecek planlarına hızla ilerleyeceğini vurguladı. CHP ve İYİ Parti arasındaki ittifakı eleştiren Ala, "O ittifaktan Türkiye'ye yarar gelmez. Böyle bir yapı ile ancak yıkım ittifakı kurulabilir. Terör örgütlerine 'terör örgütü' diyemeyen siyasi partinin milletin iradesine sahip çıkmaz" sözleriyle eleştirdi. Cumhur İttifakının 15 Temmuz sürecinde millet nezdinde sahada kurulduğuna dikkat çeken Ala, yerel seçimlerde ise Cumhur İttifakı'nın AK Parti ve MHP olarak milletin karşısına çıktığını belirtti.

'MİLLETİMİZ AYNI DURUŞTA OLACAK'

Son günlerdeki beka sorunu tartışmalarına da açıklık getiren Ala, "Beka sorununu milletimizin sandıktaki desteği ile her defasında aşıyoruz. Bu seçimde de milletimiz yine aynı duruşu sergileyecektir" dedi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda AK Parti yeni dönem Büyükşehir adayı olan Alinur Aktaş'ın projelerini destekleyeceklerini de ifade eden Ala, projelerin arkasında duracaklarını söyledi. Bursa'da ulaşım ve trafik sorununun metro ile çözüleceğini ifade eden Ala, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın metro müjdelerinin önemli olduğunu belirtti.

AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala'yı, Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün karşıladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.