Hava Durumu

AK Parti Bursa Milletvekili Esgin'den çocuklara anlamlı hediye

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan 'Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük' projesi kapsamında katıldığı trafik uygulamasında çocuklara kırmızı düdük dağıttı.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2018 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2018 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti Bursa Milletvekili Esgin'den çocuklara anlamlı hediye

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, İzmir yolu Bursa girişinde trafikte uygulama yapan polislerle bayramlaştı. Kurban Bayramı'nda kentin huzuru ve güvenliği için görev yapan polislerle bayramlaşan Esgin, uygulama noktasında vatandaşların da bayramını tebrik etti.

İçişleri Bakanlığı tarafından bayram öncesi başlatılan, 'Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük' projesi kapsamında uygulama esnasında araçlarda bulunan çocuklara kırmızı düdük dağıtan Esgin'in çocuklarla sohbetinde ilginç ve renkli diyaloglar yaşandı. Bayram yolcuğu süresince araç kullanan anne ve babalarının yol boyunca hatasız bir sürüş gerçekleştirmeleri için çocukları trafik polisi olarak görevlendirildiğini anlatan Esgin, şunları söyledi:

"İçişleri Bakanlığımızın kampanyasıyla birlikte çocuklarımız trafik polisi olarak görevlendirildi. Çocuklarımız yolculuk boyunca arka koltukta oturarak aracı kullanan anne veya babalarının aşırız hız ve trafik kurallarına uymama gibi hatalarında kırmızı düdüğü çalarak uyaracaklar. Sürücülerimizin bayram yolculuğu gidiş ve dönüşlerinde yolda dikkatli olmalarını, aşırı hız yapmamalarını ve belirli zamanlarda dinlenmelerini tavsiye ediyoruz. Varacakları yere huzurlu ve sağlıklı bir şekilde ulaşmaları için tüm sürücülerimizin trafik kurallarına karşı duyarlılık göstermelerini arzu ediyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.