Hava Durumu

AK Parti Bursa projelerini Sönmez Medya'da anlattı

24 Haziran seçimi sonrasında nezaket ziyaretlerini sürdüren TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu başkanlığındaki AK Parti Bursa Milletvekilleri, İl Başkanı Ayhan Salman ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Sönmez Medya'yı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2018 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2018 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti Bursa projelerini Sönmez Medya'da anlattı

AK Parti ekibini; Sönmez Holding CEO'su Kemal Erdoğan ile AS TV ve Bursa Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna karşıladı.

Ziyarette, Bursa'nın beklediği bazı yatırımlarla ilgili müjde niteliğinde haberler de paylaşıldı.

Geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, ziyarette 24 Haziran seçimlerinin önemine değindi.

Konuşmasında, "24 Haziran Türkiye için bir eşiktir. Çünkü AK Parti, 16 Nisan Referandumuyla adı parlamenter sistem olsa da parlamenter sistemden uzak bir yönetim anlayışını değiştirdi. 24 Haziran da bu değişimin en büyük eşiği oldu" diyen Çavuşoğlu, Bursalılara da bu değişim için bir kez daha teşekkür etti.

Çavuşoğlu'ndan Sönmez Medya çalışanlarına teşekkür

Çavuşoğlu "Basın dördüncü güçtür. Siyasetçilerin dili ve gözü medya organlarıdır. Böylesine önemli bir seçim döneminde Sönmez Medya, tüm objektifliğiyle üzerine düşeni yapmıştır. Bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 100 günlük eylem planı hakkında da açıklama yapan Çavuşoğlu, " Bu süreçten sonra başarılı olmak zorundayız. Bakın bugün Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da 100 günlük eylem planını açıkladı. Neticeye ulaşmak zorundayız. Türkiye yeni dönemin kapılarını sonuna kadar aralamıştır. Yeni sistem aynı zamanda yasama organını ilgilendiren yönü de vardı. Parlamentonun önemi daha da arttı. Milletvekili arkadaşlarımızın etkiliğinin arttığı bir sürece girildi" dedi.

Bursa otomotiv sanayisinde şanslı

Otomotiv sektörü hakkında da soruları yanıtlayan Çavuşoğlu, Bursa'nın otomotiv sanayisinde şanslı olduğunu söyledi.

Çavuşoğlu, " Otomotiv sanayisinde Bursa'nın hep şanslı olduğunu söylüyoruz. Biz de güç birliği yaparak gerekeni yapacağız. Otomotiv test merkezi konusunda da ayrı bir özen gösterdiğimizi söyleyebilirim. Keza Bursa'da Oyak Renault'ta 400 bin adet hibrit motor üretilmesi gibi çalışmalar da var. Tüm bunlar ayrı bir gayrettir. Biz bursa için nasıl verimli çalışma koyabiliriz onun gayreti içerisindeyiz" dedi.

Bursa için ortak akıl

Bursa için çalışmalarının devam edeceğini söyleyen Çavuşoğlu, Bursa'nın tek kanatla uçmasının mümkün olmadığını söyledi ve ortak aklın gelişmesi gerektiğini vurguladı. Çavuşoğlu, " Bursa hepimizin ortak paydası. Hem merkezi idare, hem de yerel yönetimler olarak kentimizin daha iyi noktalara gelmesi için çalışmaya devam edeceğiz ve bu ortak aklı da güçlendireceğiz" şeklinde konuştu.

Aktaş'tan Yıldırım Metrosuna ilişkin açıklama

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Yıldırım Metrosuna dair açıklamalarda bulundu.

Aktaş, raylı sistemle ilgili yapılan yatırımların tamamının Altyapı Genel Müdürlüğü tarafından yapıldığını söyledi. Dahası Yıldırım Metrosuyla ilgili AYGM'de herhangi bir proje bulunmadığını da söyleyen Başkan Aktaş, devlet tarafından yapılması düşünülen bu projenin ilk önce planlamasının yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Bursa kamuoyuna da mesajlar veren Aktaş, "Bizim yönetimimiz gerçekçi projeleri planlıyor, yapılması için de uğraş veriyor. Biz reklam projeleri yapmıyoruz, yapılabilenler üzerinde çalışıyoruz" dedi.

AK Parti Bursa milletvekilleri Mustafa Esgin, Zafer Işık, Osman Mesten, Ahmet Kılıç, Muhammet Müfit Aydın, Emine Yavuz Gözgeç, Vildan Yılmaz Gürel ve Refik Özen'in de hazır bulunduğu ziyarette, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman da Sönmez Medya ekibine, seçim sürecinde yapılan habercilik ve etkinliklerin kamuoyuna duyurulması noktasında teşekkür etti.

Bursa Hakimiyet Gazetesi ve AS TV Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna da, 24 Haziran seçim başarısından dolayı AK Parti heyetini tebrik ederken, Eylül ayında 45. kuruluş yılını kutlayacak olan Sönmez Medya'nın, doğru, tarafsız, hızlı ve ilkeli haberciliğinin daim olacağının mesajını verdi.

Sönmez Holding CEO'su Kemal Erdoğan da, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu başkanlığındaki AK Parti ekibine, nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.