Hava Durumu

AK Parti Bursa SKM Başkanlığına Bülent Kandemir Getirildi

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, 31 Martta yapılacak yerel seçimlerle ilgili yoğun bir tempoyla çalışıyor. Seçim sürecinde AK Parti Bursa Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına,Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Bülent Kandemir atandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2019 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2019 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti Bursa SKM Başkanlığına  Bülent Kandemir Getirildi

Atama hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman,yerel seçimde hedeflerini Bursadaki tüm belediyeleri kazanmak olduğunu söyledi. Başkan Salman, seçim süresince AK Parti'nin İl ve İlçe Yönetimlerinin, merkez ve ilçelerdeki Kadın ve Gençlik Kollarının, Mahalle Başkanları dâhil tüm teşkilatların gece gündüz çalışacağını kaydetti. Başkan Salman, Bursa için yapacaklarını anlatmak için sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını ve gönülleri fethedeceklerini söyledi.

Başkan Ayhan Salman, 31 Martta yapılacak seçimler için İl Başkanlığı olarak seçim çalışmalarının koordine edilmesi amacıyla bir seçim koordinasyon merkezi oluşturduklarını ve başkanlığına da Bülent Kandemir'i atadıklarını ifade etti. Başkan Salman, "Malumunuz üzere, mevcut Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'ın, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından devam edeceği ilan edilmişti. Bir süredir ilçe Belediye Başkan Adaylarımızın ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımızın belirlenmesi aşamasındayız. Önümüzdeki günlerde Bursa'da ilçe belediye başkan adaylarımızı devamında da belediye meclis üyesi adaylarımızı ilan edeceğiz. Elbette çok yoğun bir seçim dönemi bizleri bekliyor. Biz zaten yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Seçim sürecinde tüm teşkilatlar olarak daha da fazla gayret göstererek, Bursa'da en yüksek oyu alan birinci parti olarak tüm belediye başkanlıklarını kazanma hedefindeyiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.