Hava Durumu

AK Parti'de dört ilçenin başkan adayı belli oldu

AK Parti'de ilçe başkan adaylarının belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilen temayül ve mülakatlar tamamlanırken, 4 ilçenin başkan adayı da belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2017 20:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2017 20:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti'de dört ilçenin başkan adayı belli oldu

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel'in önümüzdeki ay yapılacak kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından, yeni başkan adayının belirlenmesi amacıyla yapılan temayül yoklamasında isimleri öne çıkan üç aday adayı AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel ile birlikte Ankara'ya gitti. Burada yapılan görüşmelerde, Mustafa Ersan İlçe Başkan Adayı olarak belirlendi.

AK Parti Büyükorhan ve Harmancık İlçe Başkan adayları da belli oldu. İlçe kongreleri öncesinde AK Parti'nin Büyükorhan ve Harmancık adayları da Ankarada dün yapılan mülakat sonucunda belirlendi. Genel Merkez'e davet edilen aday adaylarından Av. Üzeyir Tüfekçi Büyükorhan adayı, Yılmaz Ataş ise Harmancık adayı oldu.

AK Parti Karacabey İlçe Başkan adaylığı için gerçekleştirilen temayül yoklamasının ardından belirlenen aday adayları da mülakat için Ankara'ya gitti. Yapılan görüşmede, Ertem İşcan AK Parti Karacabey İlçe Başkan adayı olarak belirlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.