Hava Durumu

AK Parti'de istifa üstüne istifa

AK Parti Mardin İl Başkanı Fide: "Genel merkezin talebi doğrultusunda Artuklu, Midyat ve Savur ilçe teşkilatlarının istifalarının istedik"

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2014 21:57
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2014 21:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti'de istifa üstüne istifa

AK Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide, genel merkezin talebi doğrultusunda Artuklu, Midyat ve Savur ilçe teşkilatlarının istifalarını istediklerini belirtti.

Ak Parti Mardin İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Fide, genel merkezde yapılan değerlendirmeden sonra genel merkezin kendileriyle çalışmaya devam etmek istediğini ve bazı ilçelerde tasarrufa gidilmesi yönünde talimat verdiklerini söyledi.

 

    Yapılan değerlendirmelerden sonra 3 ilçe yönetiminin istifa etmesini karara bağlandığını dile getiren Fide, şöyle konuştu:

 

    "Mardin'de 10 ilçemiz var. Bu ilçelerle ilgili 45 gün süren değerlendirme toplantıları yapıldı. Bu değerlendirme sonucu 3 ilçemizin istifa etmesi karara bağlandı. Bu ilçelerimiz Artuklu İlçe Başkanı Medeni Çelik, Savur İlçe Başkanı İlhan Fidan ve Midyat İlçe Başkanı Hüseyin Çelebi ve yönetimleri istifa edecek. Bu saatten sonra başka bir tasarruf olmayacak. Bu arkadaşlar, bayrağı başka arkadaşlara devredecekler. Arkadaşlarımız, bizimle çalışmaya ve AK Parti bayrağını daha yükseklere çıkarmaya devam edecek."

 

    Fide, istifaların oy kaybıyla bir ilgisinin olmadığını, Midyat'ta İlçe Başkanı Çelebi'nin sağlık sorunları sebebiyle istifa edeceğini ve iyileştikten sonra kapılarının kendisine açık olacağını kaydetti.

 

    Artuklu ilçe başkanı ve teşkilatının istifasının tamamen toplumu rahatlatmak amacıyla yapıldığını belirten Fide, "Artuklu İlçe Başkanı Çelik, basında hakkında yazılıp çizilenlerden rahatsız oldu. Bu nedenle istifa etmeyi istedi. Savur ilçe başkanı ise seçimlerden önce istifasını sunmuştu. İstifasını seçimlerden sonra alacağımızı söylemiştik. Bu değerlendirmelerde oy kaybı söz konusu değil. En fazla oy kaybının yaşandığı ilçemiz Mazıdağı olmasına rağmen orada istifa söz konusu değil" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.