Hava Durumu

AK Parti'de toplu istifa

AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar, il yönetimi olarak topluca istifa ettiklerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2014 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2014 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti'de toplu istifa

AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar, partisinin il binasında yaptığı basın açıklamasında İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte görülen lüzum üzerine istifa ettiklerini söyledi.

2001 yılında kurucusu olarak başlayıp 2007 yılına kadar il başkan yardımcılığı ardından ise bugüne kadar Karabük İl Başkanlığı görevini yürüttüğünü belirten Ayar, "Bu görevimizi, görülen lüzum üzerine bugün aldığımız karar ile istifa ederek bırakıyoruz. Bu göreve başlarken, onurumuzla, şerefimizle alnımız ak bir şekilde geldik. Bu kadar uzun süre görev yapmış olmamıza rağmen yine onurumuzla, şerefimizle, alnımız ak bir şekilde görevimizi teslim ediyoruz. Siyasette bu kadar uzun süre görev yapıp alnında leke olmadan teslim etmek önemli bir meseledir. İl yönetimim hepsi Karabük adına hizmet etme gayret içerisinde olan samimi, bu davaya inanmış, kente ve ülke siyasetine hizmet etmek için burada bulunan arkadaşlarımız arazide büyük bir gayretle mücadele etmiştir. Karabük adına kazanmasına adına taraf olan bir ekip olarak payımıza düşen görevimizi yaptığımıza ve Karabük'e birçok noktada değerli hizmetler kazandırdığımızı düşünerek, popülist davranmadık. Ben bundan sonraki süreçte görev alacak arkadaşlarıma Karabük'e hizmet edeceklerini düşünüyorum. Allah bundan sonraki süreçte Türkiye'nin geleceği adına güzel hizmetler eden bir ekibin burada oluşacağına eminiz ve bu anlamada görevimizi onurumuzla, gururumuzla bırakmanın sevincini yaşıyoruz" dedi.

"BİR BOŞLUK OLMAZ"

Ömer Ayar, siyasi partilerin tarihlerine bakıldığında bu bayrak değişimlerinin her zaman olan şeyler ve bir süreç olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Karabük'te de bir bayrak değişimi vardır. Ben Karabük'te çok uzun süre teşkilat vekil başkanlığı görevi yapmış birisiyim. Şerefle yaptığımız bu görevi gönlümüzde zerre kırgınlık olmadan bırakıyoruz. Yeniden siyasette olup olmama noktasında ise bu işler hesapla kitapla olmaz. Süreç ve konjonktüre bakılarak her şey olabilir. Biz Karabük'te siyasi olarak bir dönem yaşadık ve bitirdik. Bundan sonraki süreçte bulunulması gereken bir nokta varsa seve seve orada bulunacağımızı açıkça belirtmek istiyorum. Hesaptan uzak ve yine samimi bir şekilde hizmet etme amacı ile buralarda oluruz. Uygun bulunan bir liste ile yeni yönetim göreve gelecek. Bir boşluk olmaz ve çok uzun sürmez."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.