Hava Durumu

AK Parti'den Cemal Kaşıkçı açıklaması: Büyük bir rezillik!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Bütün planları ortaya çıktı. Adamı kaç dakikada nasıl işkenceyle boğdukları, kaç dakikada kestikleri açığa çıktı. Büyük bir rezillik." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2018 20:06
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2018 20:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti'den Cemal Kaşıkçı açıklaması: Büyük bir rezillik!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'yla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özhaseki, "Allah nelere kadir değil ki, bunların elini yüzüne bulaştırdı. Bütün planları ortaya çıktı. Anbean adamı kaç dakikada nasıl işkenceyle boğdukları, kaç dakikada kestikleri açığa çıktı. Sesleri bile yurt dışından gelen devlet başkanlarına dinletildi. Büyük bir rezillik. Burada Türkiye, üzerine düşen rolü en iyi şekilde oynadı" dedi.

Özhaseki, Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından düzenlenen Cırgalan Biberi Tanıtım Etkinliği ve Sosyal Tesis açılışında konuştu.

Özhaseki, öldürülen Kaşıkçı ile ilgili şunları söyledi:

"RÖPORTAJLARINDAN DİNLEDİĞİMİZ KADARIYLA MÜMİN BİR İNSAN"

"Bir olay gelişti, Cemal Kaşıkçı olayı. Cemal Kaşıkçı kimliğinde Kayserili, dedeleri burada. Genellikle hafız, hoca yetiştiren bir ailenin çocukları. Bildiğimiz kadarıyla, röportajlarından dinlediğimiz kadarıyla mümin bir insan. Ama birçok Arap ülkesinde olduğumuz gibi krallığa karşı. Oradaki halkların en büyük sıkıntısı, başındaki adamın kendileri gibi olmaması.

"BU TUZAĞIN İÇERİSİNE TÜRKİYE DE ATILIYOR"

Kaşıkçı diyor ki; 'Bir Arap baharı başlasın, biz de bundan istifade edelim.' Bunu söylediği için rejim tarafından beğenilmiyor ve bir tezgah kuruluyor. Bu tuzağın içerisine Türkiye de atılıyor. İstiyorlar ki bu adam Türkiye'ye gitsin, o evrağı alırken konsoloslukta kaybolsun ama dışarıya onun kılığında adamlar çıksın, biz de dünyaya diyelim ki; 'Bakın çıktı dışarıda geziyordu bu adam, Türkiye'de kayboldu sonra da öldürüldü. Sonra paramparça edildi, bacağı ormandan çıktı, kafası başka ormandan çıktı, Türkiye'nin bir başka yerinden de kolu çıktı diye lanse edelim'. 'Türkiye güvenilmez bir Ortadoğu ülkesi diyelim'. Asıl amaç o adamı elbette yok etmek ama Türkiye'yi de bir başka dünya ülkesi gibi göstermek, ekonomiyi altüst etmek.

"TEBRİK ETMEYEN BİRİSİ VAR O DA BİZİM ANA MUHALEFET"

Bu hesapların hepsini yapıyorlar, ortaya çıkıyorlar, adamı Arap konsolosluğuna yönlendiriyorlar ve tuzak başlıyor. Ama Cenabı Allah nelere kadir değil ki, bunların elini yüzüne bulaştırdı. Bütün planları ortaya çıktı. Anbean adamı kaç dakikada nasıl işkenceyle boğdukları, kaç dakikada kestikleri açığa çıktı. Sesleri bile yurt dışından gelen devlet başkanlarına dinletildi. Büyük bir rezillik. Burada Türkiye, üzerine düşen rolü en iyi şekilde oynadı, açığa çıkardı, dünyayla paylaştı ve herkes Türkiye'yi kutladı. Dünyada ne kadar devlet varsa cumhurbaşkanımızı tebrik ettiler bu olayı açığa çıkardığı için. Tebrik etmeyen birisi var, o da bizim ana muhalefet"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.