Hava Durumu

AK Parti'den ihraç edilmişti... Gözaltında

FETÖ bağlantısı olduğu gerekçesiyle Ak Parti'den ihraç edilen 4 belediye başkanından biri olan Konya'nın Ilgın İlçe Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, polis tarafından gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2016 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2016 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti'den ihraç edilmişti... Gözaltında
AK Parti'den ihraç edilen Konya'nın Ilgın İlçe Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile bağlantılı olduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

DÜN AKŞAM POLİS TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI

Fetullahçı Terör Örgütü ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle Ak Parti'den ihraç edilen 4 belediye başkanından biri olan Konya'nın Ilgın İlçe Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında dün akşam polis tarafından gözaltına alındı.

MAKAMI VE EVİNDE ARAMA YAPILDI

Oral, ifadesi alınmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürülürken, başkanlık makamı ve evinde aramalar yapıldı. Oral'ın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

"MUKADDERATA İNANCIM SONSUZDUR"

AK Parti'den ihraç edildikten sonra yazılı açıklama yapan Oral, "Mukadderata inancım sonsuzdur.Fakat böyle bir süreçte hain FETÖ/PDY terör örgütü ile irtibatlandırılarak partimden ihraç edilmem hem kendimin, hem şehrimin kabulleneceği bir şey değildir." ifadelerini kullanmıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.