Hava Durumu

AK Parti'den o fotoğrafa açıklama

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik basın toplantısı düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2014 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2014 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti'den o fotoğrafa açıklama

Çelik'in konuşmasından satırbaşları:

Rize’deki bir HES dolayısıyla gündeme olan bir konuya da açıklık getirmek isterim. HES inşaatının kendilerinin zarar verdiğini düşünen bazı vatandaşlarımız karşı çıkıyorlar. Bu protestolar karşısında bazı vatandaşların dövüldüğü bilgisi verildi. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında değindiği konu hakkında şunu söylemek isterim.

"BAŞBAKAN'IN TAKİP ETTİĞİ BİR KONUYDU"

İster başı açık ister kapalı olsun kim benim bacımı saçından tutup sürüklemişse o hareketin bana yapılmış olduğunu söylemek isterim. Havva Bir bacımıza da geçmiş olsun dilerim.  Vandallara değil halisane niyetlerle protesto yapan vatandaşımız kaba kuvvetten zarar gördüyse biz onları sahipleniriz. Şimşirli Köyü’ndeki HES inşaatı durdurulmuştur. Sayın Kılıçdaroğlu istediği için değil Sayın Başbakan’ın da uzun süredir takip ettiği bir konuydu. Ben de kişisel olarak bazı HES’lerin çevreye zarar verdiğine inandığımı söylemek isterim. Hükümetimiz HES’lerle ilgili çalışma yapmaktadır. Tamamlanınca paylaşacağımızı belirtmek isterim.

"CHP VE MHP'Yİ BİRLEŞTİRİNCE..."

Girdiğimiz son seçimlerde oylarımızı artırdığımız söylemek isterim. Büyük başarılara sahip olmayanlar küçük başarılar karşısında ayakları yerden kesilir sevindirik olurlar. Eğer Ak Parti gibi bu insanlar 8 sandıkta, sandığın mutlak galibi olsalardı, kendilerini kaybeder.
CHP ve MHP’yi birleştirince bile AK Parti’nin yanına yaklaşamıyor.

"VARSA YOKSA ERDOĞAN ADAY OLMASIN"

Haziran ayı içindeyiz. Ortasında olabilir sonunda olabilir ama Haziran ayı içinde adayımız açıklanacaktır. Cumhurbaşkanı denildiğinde akla Sayın Erdoğan ve Sayın Gül’ün adı geliyor. Muhalefetin hali ise ortada. Sayın Hamzaçebi bir basın toplantısı yaptı ve “bizim anlaştığımız tek nokta Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı olmaması” dedi. Bu muhalefet Temel anasını gömesin muhalefetidir. Varsa yoksa Erdoğan aday olmasın cumhurbaşkanı olmasın. Peki sizin adayınız nerede. Hakikatten çok zavallı bir muhalefet var Türkiye’de. Ama millet bugüne kadar bu düğümleri çözmüştür.

"AÇIKLAMALARDA ÇELİŞKİ YOK"

Sayın Atalay ve Sayın Arınç’ın açıklamalar arasında birbiriyle çelişen bir şey yoktur. Başbakanlık yeni binada benim de katıldığım bir toplantı yapıldı. Sayın Başbakan konuyla ilgili koordinasyonu yürüttüğü için Sayın Beşir Atalay’a bir talimat vermiştir. Çözüm süreci için devletin ilgili birimleri ile ilgili bir yol haritasının hazırlanması için. Sayın Arınç’a ise yasa çalışması soruluyor o da “böyle bir şey yok” diyor. Evet gerçekten yok. Şu andan sonra ihtiyaç olabilir mi olabilir? Söylenenler budur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.