Hava Durumu

AK Parti'den ODTÜ'deki pankartla ilgili sert açıklama

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, ODTÜ'deki mezuniyet töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içeren pankartlarla ilgili, "Bu kirletilmiş zihin, üniversitelerde yuvalanmış bazı çirkin akademisyenlerin eseri." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2018 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2018 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti'den ODTÜ'deki pankartla ilgili sert açıklama

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, ODTÜ'nün 2018 yılı mezuniyet törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren pankartlarla ilgili Twitter'dan açıklama yaptı.

"KİRLETİLMİŞ BİR ZİHİN BU"

Mahir Ünal, ülke gündemine oturan skandal pankartlarla ilgili, "Kendi inancına, tarihine, kültürüne nefretle bakan, kendi halkından ve o halkın tercihlerinden iğrenerek söz eden kirletilmiş bir zihin bu. PYD/ PKK ile empati kurabilen ve sempati besleyen bu kirletilmiş zihin, üniversitelerde yuvalanmış bazı çirkin akademisyenlerin eseri." dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A HAKARETTEN 3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, "ODTÜ'de yapılan mezuniyet töreni sırasında Cumhurbaşkanına hakaret içeren pankartı taşıyan kişiler hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan soruşturma başlatılmış ve 3 kişi gözaltına alınmıştır" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.