Hava Durumu

AK Parti'den sert Kılıçdaroğlu çıkışı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a söylediği sözler için "Dolar baronları diyor. Dava açın diyor ben bunu ispat edeceğim diyor. Peki dava açacağız, ispat et bakalım göreceğiz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2018 19:04
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2018 19:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti'den sert Kılıçdaroğlu çıkışı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenerek, "Dolar baronları diyor. Dava açın diyor ben bunu ispat edeceğim diyor. Peki dava açacağız, ispat et bakalım göreceğiz." dedi.

Çelik'in açıklamalarından satırbaşları:

"KAZANDIĞI DAVA YOK, MAN ADASI DAVASINI KAYBETMİŞTİR"

Dolar baronları diyor. Dava açın diyor ben bunu ispat edeceğim diyor. Peki dava açacağız, ispat et bakalım göreceğiz. Daha önce biliyorsunuz daha önce dava açtı, kaybetti. "Bana açılan bütün davaları kazandım" diyor. Kazandığı dava yok. Man Adası davasını kaybetmiştir. Bunların bilgileri açıktır.

"NİHAYETİNDE BİR GENEL BAŞKANDIR"

Nihayetinde bir genel başkandır. Ve maalesef sürekli her sözünü "bunu yapmazsanız namertsiniz" gibi... Modern siyasi tarihimizin en üslupsüz siyasetçisi olma rekorunu kırmak üzeredir. Bu kadar üslupsuz şekilde bu kavramları kullanması, sonuçta da haksız olarak ortaya çıkması bunu net şekilde gösteriyor.

"CHP TABANI DAHA İYİSİNE LAYIK"

Biz CHP tabanının daha iyisine layık olduğunu düşünüyoruz. Diktatörlükten, tek adamlıktan bahsediyor. Diktatörlerin temel özelliği şudur. Kendi halklarına karşı tankın topun arkasına saklanırlar. Bizim genel başkanımızsa 15 Temmuz gecesi tankın topun önüne çıkmıştır. O gün tankların güvenli geçiş imkanı verdiği kimdir? Sayın Kılıçdaroğlu'dur.

"O GÜN TANKLARIN ÖNÜNE ÇIKAN KİM?"

Şunu görmesi lazım. Diktatörlerin temel özelliğinin halktan destek almamak olduğunu, halktan kopmak olduğunu iyi anlaması lazım. O gün tankların önüne çıkan kim? Sayın Cumhurbaşkanımız. O gün darbecilerin güvenli geçiş yoluyla kaçıp gitti? Kılıçdaroğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.