Hava Durumu

AK Parti İl Başkanı Torun'dan BUTTİM'e övgü

Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi (BUTTİM) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki ve yönetim kurulu üyeleri Bursa AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun'u İl binasında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2017 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2017 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti İl Başkanı Torun'dan BUTTİM'e övgü

Ziyaret sırasında BUTTİM hakkındabilgi veren BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki yüzde 90 doluluk oranına sahip olduklarını kaydederken, ağırlıklı olarak ev tekstili üzerine iş yerlerinin bulunduğunu ifade etti. Tiryaki, toptan satış mağazaları ve showroomların yanı sıra perakende alanında da mağazaların bulunduğunu dile getirdi. BUTTİM'in canlandırılması ve perakende ticaretin ivme kazanması için göreve geldikleri gün itibariyle çalışmaya başladıklarını ifade eden Tiryaki, "Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'ndan da destek alıyoruz. Alım heyetleri BUTTİM'e gelmeye başladı. Hedefimiz zamanla daha profesyonel hale gelmektir, yeni projelerimiz ile BUTTİM'i daha ileriye taşıyacağız. Sizin gibi şehrin dinamiklerinin BUTTİM'in yanında yer alması BUTTİM'i güçlü kılacaktır" dedi.

ÖNEMLİ BİR MERKEZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun da, BUTTİM'in de kent için önemli bir merkez olduğunu ifade etti. İl Başkanı Cemalettin Torun, "BUTTİM'in bugüne kadar hak ettiği değerini yeni yönetimle sağlayacağına inanıyoruz. Bu konuda bizlere ne görev düşüyorsa sizlere yardımcı olmaya çalışırız. Zaten İstanbul Yolu üzerinde yeni bir planlama yapıldı, yol üzerinde ciddi bir değişiklik olacak. Adliyenin gelmesi de farklı bir katkı sağlayacak. Raylı sistem 2018'de bitmiş olacak böyle olunca Kent Meydanı Demirtaş OSB arası 25 dakika olacak, bu raylı sistem de BUTTİM'deki perakendeyi hareketlendirecektir" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.