Hava Durumu

AK Parti İl Başkanı Torun'dan ilk açıklama

Yeni kabinede Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu'nun Başbakan Yardımcılığı görevini üstlenecek olmasını değerlendiren AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, "Değişiklik var ama bakansız kalmadık. Yeni dönemde de Bursa'mızın Başbakan Yardımcısı düzeyinde temsil edileceğinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza minnettarız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2017 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2017 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti İl Başkanı Torun'dan ilk açıklama

İHA muhabirine konuşan Torun, "Öncelikle değişiklik hayırlı olsun. Uzun zamandır kabine değişikliği konuşuluyordu. Nihai kararı sayın Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız verecekti, böyle de oldu. Zaman zaman bu kabinelerde değişiklikler yapılır. Zaten Cumhurbaşkanımız değişikliğin sinyallerini verdi. Yeni dönemde de Bursa olarak Başbakan Yardımcısı düzeyinde temsil ediliyoruz. Değişiklik var ama bakansız kalmadık. Bu sebeple Cumhurbaşkanımıza minnettarız" dedi.

Hakan Çavuşoğlu'na yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Torun, "Kendisi yıllardır birlikte çalıştığımız, yakinen tanıdığım çok çalışkan bir milletvekili arkadaşımız. Yeni görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.