Hava Durumu

AK Parti Nilüfer adayı Ay

Bursa'da AK Parti Nilüfer ilçe teşkilatında başkan adayı Ufuk Ay oldu

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2018 20:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2018 20:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti Nilüfer adayı Ay

Devam eden ilçe kongreleri sürecinde AK Parti Nilüfer ilçe başkan adayı da belirlendi. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, milletvekilleri, il ve ilçe teşkilat mensupları ile genel merkez nezdinde gerçekleştirilen istişareler ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş'la yapılan görüşmeler sonucunda Ufuk Ay Nilüfer ilçe başkan adayı olarak belirlendi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Nilüfer ilçe kongresinin gerçekleştirilmesi ile birlikte ilçe kongreleri süreçlerinin tamamlanacağını belirtti. Salman, teşkilatlarının partilerine yakışır biçimde birlik ve beraberlik içerisinde kongrelerini gerçekleştirdiğini belirtti.

Başkan Salman, Nilüfer ilçe kongresini de aynı birliktelik ve coşku içerisinde gerçekleştirip, Bursa'ya yakışır şekilde il kongrelerini gerçekleştirmek için hazırlıklara başlayacaklarını ifade etti. Ayhan Salman, kongreler sürecinin ardından oluşan teşkilatların, AK Parti'yi Türkiye'nin geleceğine açılan kapıları aralayacak tarihî seçimlere hazırlayacağını vurgulayarak, "Bursa halkının partimize duyduğu güvenden aldığımız güçle inşallah hep birlikte çok çalışacağız. Bursa teşkilatları her zaman olduğu gibi üzerine düşeni yerine getirecektir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.