Hava Durumu

AK Parti'nin acı günü

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2017 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2017 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti'nin acı günü

Pankreas kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün yaşamını yitiren 46 yaşındaki Tütüncü'nün cenazesi, Hacı Miktat Camisi'ne getirildi.

Cenaze namazına Tütüncü'nün yakınlarının yanı sıra AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Denizli Valisi Hasan Karahan, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Başbakan Yıldırım ve protokol üyeleri camiye gelişinde Tütüncü'nün eşi Emine, çocukları Kübra ve Hüseyin Kağan, annesi Ayşe Tütüncü ile diğer yakınlarına taziyelerini iletti.

Cenaze törenine katılan Başbakan Binali Yıldırım, Tütüncü'nün oğlu Hüseyin Kağan'ı teselli etmeye çalıştı. Namazın ardından Başbakan Yıldırım ve Canikli'nin bir süre omuz vererek taşıdıkları Tütüncü'nün tabutu, cenaze arabasına alındı.

Cenaze töreni boyunca Tütüncü'nün annesi Ayşe ve eşi Emine Tütüncü'nün yanında duran AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, kendilerini teskin etmeye çalıştı. AK Parti Giresun İl Başkanı Tütüncü'nün naaşı, daha sonra Yeni Mezarlık'taki aile mezarlığına defnedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.