Hava Durumu

AK Parti'nin adayını bu sözlerle açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, partisinin cumhurbaşkanı adayıyla ilgili, “Görünen köy kılavuz istemez” dedi. Şahin açıklamasında da "Eğer Sayın Başbakanımız Cumhurbaşkanı adayı olursa ki, öyle olacağı anlaşılıyor. Açıklanmadan bir beyanda bulunmam şık bulmam. Bu Türkiye’ye daha süt seviyede hizmetler yapmak için bir görev değişikliğidir, farklı bir makama geçmektir" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2014 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2014 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti'nin adayını bu sözlerle açıkladı

Partisinin Karabük İl Başkanlığı görevine atanan Timurçin Saylar’a yetki belgesini veren AKParti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, burada gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
 
BUNA VERECEĞİM CEVAP

 
AK Parti grubu olarak 1 Temmuz Salı günü 113 milletvekilinin imzası ile cumhurbaşkanı adaylarını Ankara’da açıklayacaklarını söyleyen Mehmet Ali Şahin, “Aynı gün TBMM Başkanlığına takdim edeceğiz. Cumhurbaşkanı adayımız kimdir sorusunu yönetebilirsiniz. Benin buna vereceğim cevap ise ‘Görünen köy kılavuz istemez’ şeklindeki bir atasözü olacaktır. AK Parti 12 yıllık iktidarı boyunca liderinin önderliğinde ülkemize ve Karabük’e önemli hizmetler ortaya koydu. Eğer Sayın Başbakanımız Cumhurbaşkanı adayı olursa ki, öyle olacağı anlaşılıyor. Açıklanmadan bir beyanda bulunmam şık bulmam. Bu Türkiye’ye daha süt seviyede hizmetler yapmak için bir görev değişikliğidir, farklı bir makama geçmektir. O nedenle Türkiye’de AK Parti hizmetleri daha büyük bir tempo ile inşallah Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra da 2015’de yapılması muhtemel seçimden sonra da devam edecektir. Biz günü birlik siyaset yapan bir parti değiliz. Biz önüne hedefler koyan bir siyasi hareketiz. 2023 hedefini bu ülkenin önüne koyan biziz. Cumhuriyetin 100. yıldönümünde Türkiye’yi getirmeyi hedeflediğimiz noktayı şimdiden planlayarak buraya gitmek için azim ve kararlılıkla çalışan bir hareketiz. Hatta Genel Başkanımız ve Başbakanımız 2071’i bile çocuklarımıza ve torunlarımıza hedef olarak gösterdi. Anadolu topraklarının Müslüman Türklere açıldığı Malazgirt zaferinin bininci yıl dönümünü bile ortaya koymuş olan hareketiz. Günü birlik yaşayan bir hareket değiliz. O bakımdan bu dava içersinde yer alan tüm arkadaşlarımız hangi konumda bulunursa bulunsunlar, bu ülkeye ve millete hizmet etmek için gayret edecekler. Yeni Cumhurbaşkanımızın da aynı anlayışla hizmet edeceğinden tüm vatandaşlarımızın emin olmalarını istirham ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.