Hava Durumu

Ak Parti Osmangazi'de görev değişikliği

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, yürütme kurulunda görev değişikleri olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2016 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2016 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ak Parti Osmangazi'de görev değişikliği
AK Parti Osmangazi Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Merinos AKKM Başkanlık Salonu’nda yapıldı. Toplantıya AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, AK Parti Bursa İl Başkan Vekili Süheyla Bülbül’ün yanı sıra meclis üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

Programın açılışında konuşan Ali Yılmaz, ilçe yürütme kurulunda görev değişikliklerinin yapıldığını kaydetti. Teşkilat başkanlığı görevine Avukat Abdi İlhan’ın getirildiğini belirten Yılmaz, seçim işleri başkanlığına Enes Akgül’ün, sosyal işler başkanlığına Soner Aksoy’un, halkla ilişkiler başkanlığına Hakkı Şentürk’ün, ilçe sekreterliğine Cömert Altınova’nın çevre şehir ve kültür başkanlığına da İzzet Şenocak’ın seçildiğini dile getirdi.

Bu isimlere yeni görevlerinde başarılar dileyen Ali Yılmaz, “İlçe yürütme kurulumuzdaki bu yeni görev dağılımının Osmangazi’miz adına, partimiz adına hayırlar getirmesini diliyorum. Arkadaşlarımız, inşallah aldıkları hizmet bayraklarını daha da yukarıya çıkaracaklardır” dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, eğitimden spora, tarihi mirasın korunmasından kentsel dönüşüme varıncaya kadar belediyenin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Eğitim alanında Osmangazi Belediyesi’nin önemli işlere imza attığını hatırlatan Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyesi eğitime ciddi katkılar yapan bir belediye. 250 tane okul binası var Osmangazi’de. 246 binaya bir şekilde girerek onun boyasını, badanasını yaptık, kapısını, penceresini, spor salonunu, yani kısaca aklınıza ne gelecekse o talepleri düzenledik. İki anaokulu yaptık. İki tane yeni lise açtık; biri 36 diğeri 24 derslikli. Bunların bir tanesi Cumhurbaşkanımızın özel isteği olan Uluslararası Murat Hüdavendigar İmam Hatip Lisesi. Bu sene eğitime başladı burası. 36 ülkeden 68 öğrenci var. 85 öğrenciye çıkacak. 36 farklı ülke. 92 de Türk öğrenci var” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık da, ilçe yürütme kurulundaki görev değişikliğinin hayırlı olmasını diledi. Osmangazi’nin Bursa’nın merkezi olduğunu söyleyen Karlık, “Bursa’mız bir merkez, Bursa’mızın merkezi de Osmangazi” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.