Hava Durumu

AK Parti Osmangazi Gençlik Kollarından sünnet şöleni

AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları, düzenlediği geleneksel sünnet şöleniyle 80 çocuğu sünnet ettirdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2018 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2018 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Parti Osmangazi Gençlik Kollarından sünnet şöleni

Teşkilat çalışmalarının yanı sıra gençlik faaliyetleri, toplumsal ve sosyal sorumluluk projelerinde de beklentileri karşılamaya çalıştıklarını belirten AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları Başkanı Hakan Köprülüoğulları, şunları söyledi:

"Bugüne kadar gerek Bursa'da, gerekse Balkan coğrafyasında çeşitli sünnet organizasyonlarında yüzlerce çocumuzun ve ailesinin mutluluğuna ortak olma fırsatı yakaladık. Bu yıl da 80 çocuğumuz için düzenlemiş olduğumuz 8'inci Geleneksel sünnet şölenimizi milletvekilimiz Refik Özen, Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, İl Başkan Yardımcımız Osman Şahin, İlçe Başkanımız Ufuk Cömez, Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar, il ve ilçe yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz, kadın ve gençlik kolları yöneticilerimiz, önceki dönem ilçe ve gençlik kolları başkanlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirdik. Şölen öncesi gençlik kollarımızdaki yöneticilerimizin her biri ailelerin evlerinde sünnet işlemlerini gerçekleşleştirerek o heyecanı onlarla birlikte yaşama fırsatı yakaladı."

Program öncesi çocuklara turistik otobüs ile şehir turu düzenlendi. Büyükşehir ve Osmangazi belediye başkanlarının ellerinden hediyelerini alan çocukların sevinci görülmeye değerdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.