Hava Durumu

AK Partili bir vekilin daha test sonucu pozitif çıktı!

Davetlilerin katıldığı bir törenle 24 Temmuz'da açılan Ayasofya Camii'nden maskesiz video paylaşan ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'la fotoğraf çektiren AK Partili bir vekilin daha Covid-19 testi pozitif çıktı. AK Parti Hatay il örgütü yetkililerinden alınan bilgilere göre, AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun testi pozitif çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2020 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2020 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Partili bir vekilin daha test sonucu pozitif çıktı!

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi'in ardından Türkoğlu'nun geçtiğimiz günlerde corona virüsüne yakalandığı iddia edilmişti.

Türkoğlu "Yaptırdığım tüm testler negatif çıktı. Herhangi bir hastalığım yok" yanıtını vermiş ancak evde tedavi gördüğünü söylemişti.

Türkoğlu'na yapılan son testinin pozitif çıktığı öğrenildi. AK Parti Hatay örgütü yetkililerinden alınan bilgiye göre Türkoğlu'nun tedavisi evinde sürüyor.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ile de poz veren AK Partili vekilin testi pozitif çıktı.

FOTOĞRAFTAKİ 3. VEKİL

Hacı Bayram Türkoğlu da 24 Temmuz'daki açılış törenine katılmış, daha önce testleri pozitif çıkan AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay ile birlikte, Ayasofya'nın içinde sosyal mesafe kuralına uymadan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ile fotoğraf çektirmiş, maskesiz paylaşımlar yapmıştı.

AYASOFYA AÇILIŞINA KATILAN AKP'Lİ BİLEN DE VİRÜS KAPMIŞTI

Ayasofya açılışına katılıp da maskesiz fotoğraf paylaşan AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen'in Covid-19 test sonucu da pozitif çıkmıştı. Vekillerin bazılarının tedavileri sürerken, bazılarınınki ise devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.