Hava Durumu

AK Partili o isme gözaltı! Silahla poz verip...

Düzce'de AK Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Aybek, MP5 makineli tabanca ile çektirdiği fotoğrafı, "Vur de vuralım, öl de ölelim. Reis meydanlar boş değil, emrin yeter" notuyla sosyal medya hesabında paylaştı. Fotoğraf sonrası savcılık soruşturma başlattı. Mehmet Aybek gözaltına alındı. Elindeki tabancının kurusu sıkı olduğunu ve bir av bayisinde çektirdiğini belirten Aybek'in sorgusu sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2017 18:49
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2017 18:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Partili o isme gözaltı! Silahla poz verip...

Kentte erkek kuaförü olan Mehmet Aybek CHP'lilerin yürüyüş kararısndan sonra sonra MP5 makineli tabanca ile çektirdiği fotoğrafı sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabında paylaştı. Ak Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Aybek fotoğraf ile birlikte, "Vur de vuralım, öl de ölelim. Reis meydanlar boş değil, emrin yeter" notunu yazması dikkat çekti.

Aybek yaklaşık 6 saat sonra bu fotoğrafı sayfasından kaldırdı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tepki çeken olayla ilgili soruşturma başlattı. Aybek, soruşturma kapsamında polis ekipleri tarafından, 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya teşvik etmek' suçlamasıyla gözaltına alındı.

Elindeki tabancanın kurusıkı olduğu ve kentte bir av bayisinde söz konusu fotoğrafı çektirdiği belirtilen Aybek'in poliste sorgusu sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.