Hava Durumu

AK Partili vekilden şok müjde!

AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, Elazığ'a yeni bir cezaevi kampüsünün yapımına başlandığını belirterek, "Elazığımıza bir müjde veriyoruz. Gerçi cezaevi yapımı ne kadar müjde sayılır ama, toplumun da bir gerçeği" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2013 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2013 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
AK Partili vekilden şok müjde!

Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, Ceza ve Tevkif Evleri Daire Başkanı Adnan Korkmaz bugün geldikleri Elazığ'da, AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay ile birlikte Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal'ı makamında ziyaret etti. Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, Elazığlı olduğunu hatırlatarak şunları söyledi:

"Dün Malatya’da ceza infaz kurumlarımızda bazı incelemelerde bulunduk. Bugün de aynı zamanda memleketim olan Elazığ’da ceza infaz kurumlarında ve yatırımı düşünülen alanlarda incelemelerde bulunmak üzere geldik. İlk olarak da Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve adliyemizi ziyaret ediyoruz. Buradan da inceleme yapmak üzere ceza infaz kurumlarımıza geçeceğiz. Yapılacak alanla ilgili yerleri görüp, oradaki çalışmalara bakacağız. Elazığ’ın ihtiyacı olan bu süreçte süratle ilerleyecektir."

AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay da, "Elazığımız'a müjde veriyoruz" diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti:"Gerçi cezaevi yapımı ne kadar müjde sayılır ama toplumun da bir gerçeği. Elazığ’ımızda şu anda mevcut cezaevinin bulunduğu alanda yeni bir cezaevi kampüsü inşaa ediliyor. Burada T Tipi dediğimiz bin kişi kapasiteli yeni bir cezaevi, 400 kişilik yarı açık cezaevi, Rehabilitasyondan mülhem bakım ve yardıma muhtaç olan hükümlülerin kalacağı bir 'R' Tipi, bir de ayrıca yüksek güvenlikli 2 cezaevi olmak üzere cezaevi kampüsüyle ilgili inşa süreci başladı. Bunun yanı sıra bahse konu cezaevlerinin müştemilatı ve 200 lojman yapımıyla birlikte çok büyük bir proje olarak gündemde. Bu yönüyle Elazığ’ımıza hayırlı olsun diyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.