Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akar Almanya'da konferansa katıldı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın "Şiddet Yanlısı Aşırı Örgütlerle Mücadele Avrupa Genelkurmay Başkanları Konferansı"na katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2018 20:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2018 20:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Akar Almanya'da konferansa katıldı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, 23-24 Mayıs 2018 tarihlerinde Almanya'da icra edilen "Şiddet Yanlısı Aşırı Örgütlerle Mücadele Avrupa Genelkurmay Başkanları Konferansı"na katıldı. Konferansa, Avrupa ülkelerinin Genelkurmay Başkanları ve temsilcileri ile NATO üst düzey yöneticileri iştirak etti.

TSK'dan yapılan açıklamada, Genelkurmay Başkanı Akar tarafından söz konusu konferans sırasında, "Türkiye ve bölgenin güvenliğini olumsuz olarak etkileyen, FETÖ başta olmak üzere PKK/PYD/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı yürütülen mücadele, Fırat Kalkanı Harekâtı, Zeytin Dalı Harekâtı ve Doğal Kararlılık Harekâtı çerçevesinde bölge barışına sağladığımız katkılar ile bu konulardaki taleplerimiz dile getirilmiş, terörle mücadelenin, terör örgütü ayrımı gözetmeksizin tüm ülkeler tarafından bütünsel bir yaklaşımla ve yakın işbirliği içerisinde yapılmasının önemine dikkat çekilmiştir" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.