Hava Durumu

Akhisar Beşiktaş'a 'dur' dedi

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Akhisar Belediyespor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Direklerin sallandığı maçta mücadele 3-3 sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 21:02
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 21:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Akhisar Beşiktaş'a 'dur' dedi
Son haftalarda yoluna kayıpsız devam eden Beşiktaş'a, Akhisar Belediyespor 'dur' dedi. Direklerin sallandığı Manisa'da kolay kolay unutulmayacak bir maç yaşandı. Şampiyonluk yarışında altın değerinde 2 puanı Manisa'da bırakan siya beyazlılar takipçisi Fenerbahçe'nin Trabzon deplasmanından galibiyetle dönmesi halinde puan farkı 3'e düşecek.

GOMEZ AKHİSAR'A DA ATTI

Beşiktaş'ın gol silahı Mario Gomez Akhisar maçını da boş geçmedi. Sol kanatta Tolga Ünlü'den topu kapan İsmail Köybaşı Oğuzhan Özyakup'la duvar pası yaparak rakip alanı hızlı geçti ve pasını ceza sahasına gönderdi. Merter Yüce'den seken topu iyi takip eden Mario Gomez sağ ayağıyla kaleci Fatih Öztürk'ün üzerinden topu aşırtarak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu:1-0.

RODALLEGA PENALTIYI KAÇIRDI AMA

Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Leocisio Sami'nin ceza alanına gönderdiği ortasında savunmadan seken topu önünde bulan Merter Yüce'nin kafa vuruşunda top ceza sahası içindeki Alexis Delgado'nun eline çarpınca hakem Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Hugo Rodallega ilk vuruşunda Tolga'ya takılsada pozisyonu iyi takip etti ve golünü attı:1-1.

İKİNCİ YARI GOL DÜELLOSU

Karşılaşmanın ikinci yarısı yüksek tansiyonda geçti. Beşiktaş Olcay'a öne geçti. Rodallega bu gole 54'te cevap verdi. Galibiyet peşinde olan Beşiktaş'ta Şenol Güneş Cenk Tosun'u da oyuna sürdü. Rakibi üstünde baskısını kuran Kartal, savunma hattında açık verdi. Bu açığı iyi değerlendiren Rodallega hatayı affetmedi. Alexis ile kaleci Tolga arasında yaşanan anlaşmazlıkta top Rodallega'da kaldı ve Akhisar'ın forveti top boş ağlara gönderdi:3-2

AKHİSAR DİREĞE TAKILDI BEŞİKTAŞ ATTI

Mücadelenin 89. dakikasında İsmail'in geri pasında kalesini boşaltan Tolga topu yanlışlıkla Akhisarlı oyuncuya attı. Soner orta sahadan gelişine vurduğu top yerden sekti ve üst direkten döndü. Bu pozisyondan sonra gelişen Beşiktaş atağında Cenk Tosun takımına bir puanı getiren golü kaydetti.

UZATMALARDA DİREĞİ GEÇEMEDİ

90+4'te kazanılan frikikte topun başına Sosa geçti. Arjantili yıldızın doğrudan kaleye gönderdiği sert şut üst direkten oyun alanına döndü. Pozisyonun devamında meşin yuvarlak kaleci Fatih'in kucağında kaldı..
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.