Hava Durumu

Akhisarspor - Bursaspor maçından önemli notlar

Bursaspor'un 1-0 mağlubiyetle ayrıldığı Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasına ilişkin notlar:

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2018 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2018 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Akhisarspor - Bursaspor maçından önemli notlar

Dörtlü savunmaya devam

Bursaspor'da Beşiktaş maçında dönülen 4'lü savunma Akhisarspor karşısında da devam etti. Harun Tekin'in önünde Barış Yardımcı Titi, William Ekong ve Aziz Behich oynadı. Savunmanın önünde kesici olarak Abdullahi Shehu ve John Bostock görev yaptı. Orta alanın ortasında Emmanuel Badu forma giydi. Kanatları Jires Kembo ve Yusuf Erdoğan oluşturdu. Tek santrfor olarak Bogdan Stancu sahaya çıktı.

Tek değişiklik Kembo

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen Beşiktaş karşısında iyi performans sergileyen kadrodan sadece tek değişiklik yaparak takımını Akhisarspor karşısına sürdü. Fransız teknik adam Dzon Delarge'ı yedek kulübesine çekerken maça Jires Kembo ile başladı.

Kanatlara müdahale

Akhisarspor karşısında ofansta bir türlü çoğalamayan Bursaspor'da teknik direktör Paul Le Guen karşılaşmanın 40'ıncı dakikasında kanat oyuncularının yerlerini değiştirdi. Maça sağ kanatta başlayan Yusuf Erdoğan sola, solda başlayan Jires Kembo da sağa geçti.

Ali Ay hayal kırıklığı yaşadı

Bursaspor Başkanı Ali Ay Alanya deplasmanındaki gibi maçı yine beraberindeki az sayıdaki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte izledi. Yenilginin ardından büyük hayal kırıkılığı yaşayan Ali Ay maç sonunda basın mensuplarının açıklama talebini kabul etmedi.

Kulübede kaldılar

Bursaspor'da sakatlığını atlatan Ertuğrul Ersoy ile kart cezası sona eren Mikel Agu Akhisarspor maçı kadrosunda yer aldı. Teknik direktör Paul Le Guen her iki futbolcuyu da yedekler arasında oturttu.

Harun da gol aradı

Bursashor'un son dakikada beraberlik için kullandığı serbest vuruşta Yeşil Beyazlıların başarılı file bekçisi Harun Tekin de gol aramak için rakip ceza sahasına kadar gitti.

Sadece Bostock gitti

Akhisarspor'a karşı alınan 1-0'lık yenilginin ardından Bursasporlu tüm oyuncular hızlıca soyunma odasının yolunu tuttu. Timsah'ın devre arasında kadrosuna kattığı son isim olan John Bostock ise orta sahanın ortasında çöktü kaldı. Deneyimli orta saha oyuncusu ardından Bursaspor tribünlerine doğru giderek tezahüratlara alkışla karşılık verdi ve daha sonra soyunma odasının yolunu tuttu.

Le Guen'e koştular

Akhisarspor'un yabancı futbolcularının neredeyse tamamı maç öncesi Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen'e koştu. Fransız teknik adamla konuşan Akhisarsporlu futbolculara son olarak teknik direktörleri Okan Buruk da katıldı. Buruk ile Le Guen ikilisinin samimi görüntüsü objektiflere yansıdı.

Taraftardan tribün şov

Bursaspor taraftarı Akhisar deplasmanında takımının en büyük itici gücü oluşturdu. Maç biletlerini satışa çıktığı gün 3,5 dakikada tüketen Yeşil Beyaz sevdalıları 90 dakika boyunca futbolculara tribünden yaptıkları tezahüratlarla destek verdi. Taraftarlar takımın sahadan 1-0 yenik ayrılması üzerine büyük üzüntü yaşadı.

Bilal hasret giderdi

Ara transfer döneminde Bursaspor'dan ayrılan ve Akhisarspor'la anlaşan Bilal Kısa eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi. Bilal Kısa teknik direktör Paul Le Guen'le bir araya gelerek samimi bir görüşme gerçekleştirdi.

Şehitler ölmez vatan bölünmez

Akhisarspor ile Bursaspor arasındaki maç öncesinde önceki gün Afrin'deki Zeytin Dalı operasyonunda şehit olan 11 askerimizin anısına 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Her iki takımın taraftarları Mehmetçik için tezahüratta bulunurken, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sözleriyle tempo tutu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.